100 TL'LİK GOOGLE ADWORDS KUPONU SATILIR[son gün 28 şubat 2010]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
100 TL'LİK GOOGLE ADWORDS KUPONU SATILIR[son gün 28 şubat 2010]
SLm..Bugun posta yoluyla googledan bi zarf geldi..içinden 100 TL'lik google adwords kuponu çıktı ama benim işime yaramaz ..Satıyorum iletişim: buraq_xD@w.cn

GOOGLE nin verdiği bedava kuponu nasıl parayla satarsınız

Bende 2 tane var hiçbir işime yaramıyor öyle süs gibi duruyor.
Kullanım şartlarında ek ücretlendirmeler felan vardı bende kullanmadım o nedenle !

bluemus

Üye
arkadaşlar 20 tl elinizdekilerin hepsini alırım gittigidiyor.com üzerinden satış açın linkini email adresime yollayın. denerim çalışırsa anında onaylarım. acil haber bekliyorum teşekkür ederim.

intoman

Üye
arkadaşlar 20 tl elinizdekilerin hepsini alırım gittigidiyor.com üzerinden satış açın linkini email adresime yollayın. denerim çalışırsa anında onaylarım. acil haber bekliyorum teşekkür ederim.

sende çok zeki çıktın haa çalışırsa yollarım diyor ...

bende de var bitane satlık tır

VeliATLI

Üye
ARKADAŞLAR ADWORDS KUPON SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. ALMAK İSTEDİĞİNİZ KUPON MİKTARINI BİZE SÖYLÜYORSUNUZ 5 İŞ GÜNÜ İÇİNDE ADWORDS KUPONLARINIZ HAZIR OLMAKTADIR. ÖDEMEYİ KUPONLARI TESLİM ALDIKTAN SONRA YAPABİLİRSİNİZ. iletişim için adwordskupon @ hotmail.com > boşlukları silmeyi unutmayın adwordskupon@hotmail.com

fiyat alım miktarına göre görüşülür.

Adwords Kupon Satış Hizmetleri -- adwordskupon@hotmail.com

cihan--5

Üye
Bende de var bedava verebilirim arkadaslar googlenin verdigini para ile satıyorsunuz ayıp sizlere

.BlueTR

Üye
ne işe yarar ki bu kupon ve neden herkese deilde bazılarımaza vermiş üyemi olmak lazım :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...