100 TL'LİK GOOGLE ADWORDS KUPONU SATILIR[son gün 28 şubat 2010]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakserbez

Üye
    Konu Sahibi
100 TL'LİK GOOGLE ADWORDS KUPONU SATILIR[son gün 28 şubat 2010]
SLm..Bugun posta yoluyla googledan bi zarf geldi..içinden 100 TL'lik google adwords kuponu çıktı ama benim işime yaramaz ..Satıyorum iletişim: [email protected]

Streambass

Üye
admiral23

admiral23

Üye
GOOGLE nin verdiği bedava kuponu nasıl parayla satarsınız :nono:

alemburda

alemburda

Üye
Bende 2 tane var hiçbir işime yaramıyor öyle süs gibi duruyor.
Kullanım şartlarında ek ücretlendirmeler felan vardı bende kullanmadım o nedenle !

bluemus

Üye
arkadaşlar 20 tl elinizdekilerin hepsini alırım gittigidiyor.com üzerinden satış açın linkini email adresime yollayın. denerim çalışırsa anında onaylarım. acil haber bekliyorum teşekkür ederim.

intoman

intoman

Üye
arkadaşlar 20 tl elinizdekilerin hepsini alırım gittigidiyor.com üzerinden satış açın linkini email adresime yollayın. denerim çalışırsa anında onaylarım. acil haber bekliyorum teşekkür ederim.

sende çok zeki çıktın haa çalışırsa yollarım diyor ...:allalla:

danger_pc

Üye
bende de var bitane satlık tır

ekimajanshalil

Üye
eğer hala duruyorsa kuponlarınız satın alabilirim, iletişim için, [email protected] acil

VeliATLI

Üye
ARKADAŞLAR ADWORDS KUPON SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. ALMAK İSTEDİĞİNİZ KUPON MİKTARINI BİZE SÖYLÜYORSUNUZ 5 İŞ GÜNÜ İÇİNDE ADWORDS KUPONLARINIZ HAZIR OLMAKTADIR. ÖDEMEYİ KUPONLARI TESLİM ALDIKTAN SONRA YAPABİLİRSİNİZ. iletişim için adwordskupon @ hotmail.com > boşlukları silmeyi unutmayın [email protected]

fiyat alım miktarına göre görüşülür.

Adwords Kupon Satış Hizmetleri -- [email protected]

laptec1

Üye

cocum

Üye
Bende 2 milyarlık kupon vardı
700 'nü kullandım
100*13 = 1300 kupon var almak isterseniz görüşelim

[email protected]

devanak

Üye
selam ben adwords kupononu almak istyorum ama sağlam olcak kuponlar [email protected]

cihan--5

cihan--5

Üye
Bende de var bedava verebilirim arkadaslar googlenin verdigini para ile satıyorsunuz ayıp sizlere

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ne işe yarar ki bu kupon ve neden herkese deilde bazılarımaza vermiş üyemi olmak lazım :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt