PriveT
Üye
-
Konu Sahibi
-
biraz araştırınca öğrendim sanırım telefonun hackli olması gerekiyor. ben o kadar anlamıyorum çok da fazlasına gerek yok. denemek amaçlı indirmiştim zaten. teşekkürler herkese.ben belle de çalıştıramadım. sertifika hatası veriyor. yükleyenlerde belle yok muydu acaba yoksa bende mi bir sorun var. pc suite ile yüklemeye çalışmıştım.
Merhaba arkadaslar,
Tam olarak 0 seffaf widgetler. JACKSON3549 arkadasimiz sagolsun, aramis bulmus. Site linkini vermis, ben de diger arkadaslara kolaylik olmasi acisindan download/upload ettim.
Linki veriyorum, artik yonetici arkadaslar dosya olarak ekler.
Sadece digital saati isteyenler icin: digitali alabilir
Digerlerini de isterim diyenler icin komple paketi alabilirler
Birde sorunsuz yükleyebilseydik harika olurdu ama
Kurtuluş üstadın bellesi yüklü.!!!
Tesekkurler
Teşekkürler.
teşekkürler bugun arıyordum şanslıyım
teşekkur güzel paylaşım
Birde sorunsuz yükleyebilseydik harika olurdu ama
Kurtuluş üstadın bellesi yüklü.!!!
ben belle de çalıştıramadım. sertifika hatası veriyor. yükleyenlerde belle yok muydu acaba yoksa bende mi bir sorun var. pc suite ile yüklemeye çalışmıştım.
----------Eklendi @ 00:36:33 ---------- Yazıldı @ 00:32:46 ----------
biraz araştırınca öğrendim sanırım telefonun hackli olması gerekiyor. ben o kadar anlamıyorum çok da fazlasına gerek yok. denemek amaçlı indirmiştim zaten. teşekkürler herkese.
privetdostum dostlarımız yararlansın diye bende hotfile yükleme yaptım dileyen arkadaşlar olursa diye isteyen arkadaşlar buradan da indirme yapabilirler
Rica ederim
----------Eklendi @ 11:38:05 ---------- Yazıldı @ 11:34:49 ----------
Arkadaslar benim telefon hackli oldugu icin sorun yasamamistim. Hacklemekte kullandigim sistemi ilk mesajima da ekledim. Isteyen arkadaslar buradan hackleyebilir.
Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)
----------Eklendi @ 11:40:27 ---------- Yazıldı @ 11:38:05 ----------
Tesekkurler. Ama site yoneticileri sagolsun, dosyalari konuya ekleyip direk link vermisler. Sinirsiz, beklemesiz indirilebiliyor
Ayrica konunun kaynagini bulup paylastigin icin bir kez daha tesekkur ederim.
Teşekkür ederim dostum yalnız bi problem var.
Son 1 saattir bunun için uğraşıyorum ama kurduğum hiç bi eklenti çalışmadı...
Başka widget'ler kurdum oluyor ama senin widget'ler eklentilerde yok. Acaipte hoşuma gitti arayıpta bulamadığım şey ama olmadı. Teli kapadım açtım vs...
Bu arada telefon hackli herşey normal yükleme tamam sadece eklentide çıkmıyorlar??
Peki bunu hack yapmadan yüklemek için bir yol yokmu bunlar signed değilmi.Teşekkürler.
Teşekkür ederim dostum yalnız bi problem var.
Son 1 saattir bunun için uğraşıyorum ama kurduğum hiç bi eklenti çalışmadı...
Başka widget'ler kurdum oluyor ama senin widget'ler eklentilerde yok. Acaipte hoşuma gitti arayıpta bulamadığım şey ama olmadı. Teli kapadım açtım vs...
Bu arada telefon hackli herşey normal yükleme tamam sadece eklentide çıkmıyorlar??
Rica ederim. Problem cikmasina uzuldum. Evet gercekten harika widgetler.
Ben bu islerin ustadi degilim ama elimden geldigince yardim etmek isterim.
Benim kurdugum telefon Nokia 701, hackli.
Once eski widgetleri kaldiriyorsunuz. Ondan sonra widgetiC`ye kuruyorsunuz. Ve telefonu tekrar baslatiyorsunuz.
Ben sadece digital saati kurdum. Ve bu sekilde hic bir sorun olmadan calisti.
Sizde digital saat de mi calismadi?
Peki bunu hack yapmadan yüklemek için bir yol yokmu bunlar signed değilmi.Teşekkürler.
beyler tüm eski widgetleri kaldırmak ne demek ya ? telefonun içindeki kendi widgetlerini mi ? yüklü programlardan m kaldıracaz? birde bunun mif i yok mu .. onu da yeni öğrendim...telefon hackli.. hala yerleşik bileşen diyor.. denemediğim installserver kalmadı..
E6 da çalışırmı bu widgetler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?