Board Nedir? Nasil destel almam gerekiyor. Garantisi varsa anakart değisebilir
MaxipmaN Üye jojo_va' Alıntı: Board Nedir? Nasil destel almam gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Garantisi varsa anakart değisebilir
jojo_va' Alıntı: Board Nedir? Nasil destel almam gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Garantisi varsa anakart değisebilir
Who_knoxer Üye MaxipmaN' Alıntı: Garantisi varsa anakart değisebilir Genişletmek için tıkla ... Root ve romdan dolayı garanti iptal.
MaxipmaN' Alıntı: Garantisi varsa anakart değisebilir Genişletmek için tıkla ... Root ve romdan dolayı garanti iptal.
TheLastRevolution Üye jojo_va' Alıntı: Board Nedir? Nasil destek almam gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Ana kart hocam şarj entegre sinde sıkıntı var gibime geliyor ana kart değişimi de cihaz fiyatına çıkar
jojo_va' Alıntı: Board Nedir? Nasil destek almam gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Ana kart hocam şarj entegre sinde sıkıntı var gibime geliyor ana kart değişimi de cihaz fiyatına çıkar
Who_knoxer Üye ghstr' Alıntı: Ana kart hocam şarj entegre sinde sıkıntı var gibime geliyor ana kart değişimi de cihaz fiyatına çıkar Genişletmek için tıkla ... Hmmm o zaman taşınabilir şarja devam.
ghstr' Alıntı: Ana kart hocam şarj entegre sinde sıkıntı var gibime geliyor ana kart değişimi de cihaz fiyatına çıkar Genişletmek için tıkla ... Hmmm o zaman taşınabilir şarja devam.
TheLastRevolution Üye jojo_va' Alıntı: Hmmm o zaman taşınabilir şarja devam. Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle veya cihaz değiştir
jojo_va' Alıntı: Hmmm o zaman taşınabilir şarja devam. Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle veya cihaz değiştir
Who_knoxer Üye ghstr' Alıntı: Aynen öyle veya cihaz değiştir Genişletmek için tıkla ... İlk ve son telefonum pek düşünmüyorum değiştirmeyi yeni sistemlerle cihazı ayakta tutabilirim diye düşünüyorum.
ghstr' Alıntı: Aynen öyle veya cihaz değiştir Genişletmek için tıkla ... İlk ve son telefonum pek düşünmüyorum değiştirmeyi yeni sistemlerle cihazı ayakta tutabilirim diye düşünüyorum.
MaxipmaN Üye jojo_va' Alıntı: Root ve romdan dolayı garanti iptal. Genişletmek için tıkla ... Stock kur?
Who_knoxer Üye MaxipmaN' Alıntı: Stock kur? Genişletmek için tıkla ... Sorun değil idare ediyorum şimdilik. Teşekkürler @MaxipmaN @ghstr
MaxipmaN' Alıntı: Stock kur? Genişletmek için tıkla ... Sorun değil idare ediyorum şimdilik. Teşekkürler @MaxipmaN @ghstr