100 Bitti Artık 150 Milyon Dolar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
100 Bitti Artık 150 Milyon Dolar
Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye başkan seçildiğinde yıllık gelir 10-15 Milyon dolar seviyesindeydi. Hatırlanacağı gibi Başkan Yıldırım'ın 100. yılda 100 milyon dolar gibi bir hedefi vardı. Yıl 2006. Yani Fenerbahçe henüz 100. yılına girmedi. Fakat gelir şimdiden 100 milyon doları aştı. Dolayısıyla hedef 100. yıla ulaşmadan tutturulmuş oldu. Yeni hedef 150 milyon dolar. Bu arada Fenerbahçe'nin açıklanan gelirinin 164 Milyon YTL. olduğunu da
hatırlatmak isterim. Bu hızla Fenerbahçe önümüzdeki yıl 150 olmasada 125-130 milyon dolararası bir gelire ulaşacaktır. Bu şu anlama geliyor: Fenerbahçe artık Avrupa'nın sayılı kulüpleri arasındadır. Buradan şöyle bir yorum yapmak da mümkündür: 7 yıllık başkanlık döneminde kulüp gelirlerini 10 milyondan 100 milyon dolara çıkartan (yani 10 katına) ,başka bir deyişle kulüp gelirlerinde her sene ortalama olarak bir önceki yıla göre % 70 lik bir artış sağlayabilen bir başka başkan ve yönetim var mıdır? Sanmıyorum. O halde bize düşen sadece bu başarıyı alkışlamak ve destek olmaktır. Tebrikler Fenerbahçe, tebrikler başkan.

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

RockFord Fosgate

Üye
maasallah!!!:) bızede verın accıkta orclarımızı odeyelım:))

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Mar 4 2006, 04&#58;28 PM) [post=290539]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
maasallah&#33;&#33;&#33;:) bızede verın accıkta orclarımızı odeyelım:))
[/b][/quote]

Gerek yok. Sağolsun sizin yöneticiler Ali Kırca&#39;nın Siyaset Meydanı Programında öyle bir salladılar ki yok 4 ayda tüm borçları öderiz vs... diye. Demek ki ihtiyacınız yok. Bu arada Aziz Yıldırım ve yönetim Olağan genel kurulda ibra edilerek tekrar başkanlığa seçildi. Tekrar tebrikler.

ouSahin

ouSahin

Üye
aziz başkan paraya verdigin önemi takımada versen diyorum

ilker

Üye
DOOORU ALKIŞLAMAK LASIM YAPTIĞI HER HAREKETİ ALKIŞLIYORUM BU ADAMIN BEN HELAL OLSUN ONA

yitik savaşçı

Üye
Gürcan Bilgiç Fenerbahçe&#39;nin ekonomik yapısındaki hatalara dikkat çekiyordu... Bence biraz olsun kulak vermeliler...

isimsiz_

Üye
maasallah maasallah&#33;&#33;&#33;
bızede verın accıkta orclarımızı odeyelım......
olmaz mııııııııııııı??????

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Olmaz..

S1FR3K1R1C1

Üye
waybe

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Helal Baskana

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Mar 9 2006, 03&#58;46 PM) [post=293414]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Olmaz..
[/b][/quote]
vermeyin zaten
sizin icin hic ii olmaz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Herkes kendi kazancını harcasın..

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Fenerin farkı

Caine

Caine

Üye
250 milyon dolar olsa ne yazar ki tr de kazandığın veya sende olan paraya değil sportif başarıya bakarlar. yanlış değilsem aziz başkan her yıl dediği lafı gene tekrarlamış. bu yıl avrupada final oynayacağız diyeeeeeeee
ne diyelim darısı bizim takıma

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar olayı kulüp rekabeti açısından değerlendirirsek hataya düşeriz burda önemli olan Fenerbahçe&#39;nin Galatasaray&#39;ı geçmiş olması değil mantalitedir. Yoksa Galatasaray&#39;sız Fenerbahçe, Fenerbahçe&#39;siz Galatasaray olmaz. Anlatmaya çalıştığım şu: Dün akşam TRT de Stadyum programını izlerken Fenerbahçe bölümünde Ali KOÇ&#39;un VIP Tribünü ile ilgili söylediklerini dinledim. Stadyum yorumcusu Bilgin Gökberk&#39;in dediği gibi bir tarafta Türkiye&#39;nin en zengin ailelerinden birisine mensup Ali Koç&#39;un açıklamaları var. Öbür tarafta hala 15 milyon dolar bulup hem futbolcularına hem de diğer alacaklılara karşı borç ödemeye çalışan bir kulüp ve yönetim var. Galatasaray&#39;ın acilen bir atılım yapması lazım yoksa bu gidişle önümüzdeki sezon daha da zor günler bekliyor Galatasaray&#39;ı. Önümüzdeki sezon ne transfer edecek futbolcu bulabilirler ne de ellerindeki futbolcuları tutabilirler. İnşallah önümüzdeki seçimde Galatasaray için hayırlısı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...