100 - 150 TL Arası Alınabilecek En İyi Çin Malı Tel. Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

surveyor06

Üye
    Konu Sahibi
100 - 150 TL Arası Alınabilecek En İyi Çin Malı Tel. Hangisi?
Arkadaşlar, 100 liradan başlayarak maksimum 150 lira vermeyi düşünerek düşüp parçalanan telefonum yerine çin malı bir tel almayı düşünüyorum.

deneyimli arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.

önerileriniz nelerdir?

kralimden1z97

Üye
Bende Arıyorum Ancak sana J8 Phone Öneririm

sinan-19

sinan-19

Üye
myphone m44 vardı bildiğim kadarıyla sıfırı 135 liraydı :oke:

surveyor06

Üye
    Konu Sahibi
X6 Plus nasıl? Nokia X6 klonu.
J8 Phone a bir bakayım. X6 Plus fena değil gibi sanki.

mahonnie

Üye
valla telefoncudan yeni aldım
trident w-t3 modeli (2. el aldım ama 80 tl ye aldım)

sinanberki

Üye
Merhaba, bende şu telefonu almak istiyorum ama çin malımı bu anlamadım.Bilgisi olan paylaşabilirmi nasıl bi marka bu, havalı duruyor baya :) NG Mobile NG 770

Ocean258

Ocean258

Üye
Cin üretimi telefona verdiğin paraya yazık gercekten.. bence bekle bıraz daha bırıktır 200-250 lira ya garantili temız bı telefon al derım sana.. Lg'nin modellerine bakabılırsın.. fıyat olarak uygun telefonları var..

technoblue

technoblue

Üye
çin malından uzak durum arkadaşlar. paranıza yazık. yarın öbürgün bi sorun olsa muattabınız yok. parça yok. ona para vereceğine git trident al. he oda çok sağlam değil ama şöyle böyle bi servisi var yine. ya da @ocean258 in dediği gibi biraz daha biriktir lg al. sağlam telefonen azından. teknik servisi felan da iyi.

unheil2626

Üye
Dostum A lion un NOKIA kopyası var X6 - 130 liraya aldım orjinalinden daha çok özelliği var. benimki kıbrısdan kaçak Made in Finland ama.

xtrlife

Üye
S a h i b i n d e n . c** sitesinde N8 klonu var 135 TL'ye aldım gayet güzel, ekranı hassas, wifi var, sesi kaliteli, ekranı net daha ne olsun

McCeNe

Üye
çin malı telefon demek patlamaya hazır bomba demek. ona verilecek parayla ikinci el yada üzerine biraz daha koyarak sıfır telefon alınır.

berksoy

Üye
bence n99 i al çok sağlam 3.kattan düştü hiçç bir şey olmadı ben annem anneannem dayım dedem fln tüm sülale kullandı havuza suyun içine girdi çıktı hiç bişey olmadı en sonun bn telefonu sattım temizz diye 100tl ye gitti

lolaman

lolaman

Üye
Sakın çin malı alma

kuyruklar

Üye
kesinlikle j8'i iyi düşünmelisin.

nsoftg

nsoftg

Üye
mademki alacaksın bari trident ,anycool gibi en bilinen garantili ürünleri tercih et...

meme4

meme4

Üye
hiç birini alma derim o 3 sayfa özellik yazıyorlarya hepsi yalan 3 sayfalık telefon özelliginden sadece 5 6 tanesi çalışıyor java igrenç dokunmatik yumrukla çalışıyor internette gezinirken bellek yetersiz diyo internet kapanıyor şarları hiç dayanmıyor işcilik sıfır yazılıma hiç gelme igrenç m.youtube.comdan bile video açamaz bu teller sar degerleri yüksek ben aldım 32 gün oldu hala serviste ne yapcam bilemiyorum tridenti arıyorum köpek gibi bagırıyorlar 1-2 saat ben onlara onlar bana bagırıyor kapatıyoruz telefonu sonuç degişmemiş iste çin bu

outofdark

outofdark

Üye
sakın çin tlf alma güzel görünürler ama çok berbattır.sağlığa da çok zararlıdırlar

Üst Alt