100 000. Üyeye Ulaştık ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
100 000. Üyeye Ulaştık ...
Buradaki Konuda, 100 000. üyemize 1000 Maxipuan verecegimizi belirtmiştik ve bunu verip üyemizi bilgilendirdik . :oke:

Bunun dışında,
Sitemizin hızla artan üye sayısında, 100 000. rakamına ulasmamızda destek veren, bizi karşılıklı olarak seven, kendini sevdiren, bizle birlikte olan herkese tekrar teşekkürler. Sorunsuz yönetim sağlayan Yönetim ekibine de kendi adıma teşekkür ederim. :oke:

Nice 100 000. kere inşallah, şu an günde ortalama 900 yeni üye kaydediyoruz, bunu düşünürsek, 4 ay sonra 200. 000 üyemizi karşılayacagiz gibi, gerçekten çok güzel bir rakam. :oke:

Herkese saygılar, sevgiler :dance:

__Midas__

__Midas__

Üye
100 000 üye ,harika ya, tebrikler, kimmiş bu şanslı üye merak ettim şimdi,
maxicep büyüyo hemde çok hızlı:)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
100000. üye kim ???

.buRCuuu (:

.buRCuuu (:

Üye
tebrik ederim :) bencee çoq grur verici ve sevindirici

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
hayırlı olsun kim olduğunu bende merak ettim...

CK1991

CK1991

Üye
tebrik ederimde 100000.üyenin bir mesaj bile yazmaması çok üzücü

ouSahin

ouSahin

Üye
tebrik ederimde 100000.üyenin bir mesaj bile yazmaması çok üzücü

şansa üyeliktir belki...keşke bunun bilincinde olup tşk etse.. ama inş. farkında olur yazar:)

Tebrik ederim 2005 ten beri üyeyim çok mutlu oldum ya maxicepte 100000 üye görmek çok hoşuma gitti:)

kurt bey

kurt bey

Üye
kim bilir belki sömürme amaçlı daldı siteye, bianda milyoner oldu tabiri caizse:ehe

valla neganın üyenin adını vermemesi elemanında bişi yazmaması sayısaldan 6 tutturmuş yurdum insanını hatırlattı bana birden:kop:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Üye adını verdim site hakkında bölümündeki ayrı bir baslık açmıştık oraya baksaydınız en son mesajda belirttim + bu mesajımın ilk kelimesinde bir altı çizili kelime var işte o bir link aslında, kimse de dikkatli okumamıs ilginç gerçekten .

Konu Linki:
100 000. üyemize 1000 maxipuan hediye ediyoruz.

CK1991

CK1991

Üye
Üye adını verdim site hakkında bölümündeki ayrı bir baslık açmıştık oraya baksaydınız en son mesajda belirttim + bu mesajımın ilk kelimesinde bir altı çizili kelime var işte o bir link aslında, kimse de dikkatli okumamıs ilginç gerçekten .

Konu Linki:
100 000. üyemize 1000 maxipuan hediye ediyoruz.

sadece 100.000. üyenin bi yorum(teşekkür) yapmasını beklerdik şartlara itirazımız yok ben böyle dile getirmek istedim ilk mesajımda heralde arkadaşlarda aynı mantıktadır

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Biz sitede birşey yapmak için kimseyi zorlamak, uyarmak istemiyoruz, sadece site yararına birşeyler yapacaksa teşvik etmekle yetiniyoruz, eğer üye kendisi hiçbirşeyden haberdar degil, sıcak bir davranış yada herhangi bir mesaj yazmıyorsa kendi sorunudur, bize değer veren üyeler de iyi dileklerimizi üstüne alınmakta tabiki.

worldcild

Üye
redbulahmet die biri:)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
105 bin oldu bile :deal:

POWER

POWER

Üye
Dahada artacak...:bud:

ALican35

ALican35

Üye
104,625 Üye :kop: Her Geçen Gün ßüyüyoruz :yuru

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Günde yaklaşık bin üye kaydı oluyor; çok hızlı bir büyüme ..

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Evet ancak herkes istedigini alıp çıkma yönünde davranıyor, aktiflik ağır bir sekilde artıyor ama ummarım daimi bir aktiflik yakalayacagiz. Ağır ağır artsa da.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
108.000 olduk :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...