10 yıllık arkadasımi dovdum. :(

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
10 yıllık arkadasımi dovdum. :(
Merhaba dun akşam telefonum arkadasimda kalmış 10 yildir arkadaşız Facebook tapatalk dan twitter dan sacma sacma seyler yazmis ben malım Ergen bir ateist im diye (kendisi ateist) Sevgilime mesaj atmış senden ayriliyorum diye falan bir kac saat once telefonumu almaya gittim fark ettiğimde yumruk attım sonra kavga falan ettik eve geldiğimde yanlisimi anladım Sizce nasıl barisabiliriz ? Yaptığını Şaka olarak goruyorum.
Ama gercektek cok samimi bir arkadaşım (dı) nasil barisabiliriz ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Çok samimi olmasaydı zaten onları yapmaya cesaret edemezdi.Benzer bir durumu bende yaşadım 1-1.5 yıl küs kaldık sonra ben normal şartlarda asla yapmayacağım bir şeyi yaptım ve öylesine (ki hala haklı olanın ben olduğumu düşünüyorum) özür diledim.Sonra o diledi falan filan.Bi daha da öyle şeyler yaşamadık, şaka konusunda daha dikkatli davranır olduk.Eğer dileyebilecek durumdaysan bir özür dile bakalım.Özür dilemen -gerçekten yakın bir arkaşınsa- arkadaşlığınız yanında değersiz kalacaktır çünkü.

- - - Eklendi - - -

Bir anlık öfkeydi vurmakta hata ettim bıdı bıdı falan da diyebilirsin.Sonrasında o da özür diler herhalde, olay yatışır.

.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
Çok samimi olmasaydı zaten onları yapmaya cesaret edemezdi.Benzer bir durumu bende yaşadım 1-1.5 yıl küs kaldık sonra ben normal şartlarda asla yapmayacağım bir şeyi yaptım ve öylesine (ki hala haklı olanın ben olduğumu düşünüyorum) özür diledim.Sonra o diledi falan filan.Bi daha da öyle şeyler yaşamadık, şaka konusunda daha dikkatli davranır olduk.Eğer dileyebilecek durumdaysan bir özür dile bakalım.Özür dilemen -gerçekten yakın bir arkaşınsa- arkadaşlığınız yanında değersiz kalacaktır çünkü.

- - - Eklendi - - -

Bir anlık öfkeydi vurmakta hata ettim bıdı bıdı falan da diyebilirsin.Sonrasında o da özür diler herhalde, olay yatışır.

Teşekkürler.

Forumdada biri ile kufurlesmis. Kim ise ondan ozur diliyorum. Lütfen kusura bakmayın.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bence haketmiş tamam samimisiniz ama bunları yapacak kadarda olmamalı ne bu yok ayrılıyorum yok bilmem ne bence bekle o hatasını anlayıp gelip özür dilemeli bu kadarda kendini düşürme bence

MaxipmaN

Üye
o öfkeyle yapıştırmışsındır yapılmaması lazım böyle şeylerin dost düşman oluyor bu durumda

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hakettiğine inanıyorsan hiç beynini meşgul bile etmesin pişmanlık duygusu.Gidersin, konuşursun barışırsın ama pişmanlık duymazsın.Affedersin gider,o da seni affeder.Zaten ona arkadaşım diyorsan o da anlar yaptığı hatayı.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Eger gercekten cok yakin arkadasinsa mutlaka barisirsin bendede buna benzer olmustu herkes cok iyi arkadas oldugumuzu bildikleri icin 10 saniyede baristirdilar

messevim

messevim

Üye
Tek birşey diyorum. ellerine sağlık

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Öyle kafadan sorunlular çıkıyor bazen ama senin en iyi yapacağın sana öyle yaptıysa onunda sevgilisi varsa daha uyuzunu yapta aklı başına gelir

_RYUK_

_RYUK_

Üye
ne kadar samimi seniz de arkadaşının onu yapmaması gerekiyordu senin yaptığinda bir anlık öfkeymis.benden sana tavsiye bir birinizden özür dileyip barışın ama araya biraz mesafe koymayı unutma

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

- - - Eklendi - - -

sizdemi ataist birini dövdünüz

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Sarangni

Sarangni

Üye
Böyle bir adamla konuşulmaz, arkadaşlık edilmez külliyen zarar. Özel hayata saygısı olmayan birini fazla yakının da tutmayıp mesafeli davranmak en iyisi.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
HighCore

HighCore

Üye
Bence git bidaha döv belinde odun falan kır sonra yorulunca yere yatın barışırsınız

En azından filmlerde falan böyle oluyordu yanlış hatırlamıyosam :D:D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Ottoman Slap ve kullanıcıadları
.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
Konu :locked2: geldi Özür diledi yalvardi :D

by-pegasus

Üye
barışma ondan hayır gelmez neler yapmış birde ateist

.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
barışma ondan hayır gelmez neler yapmış birde ateist

Ateist diye arkadaş olunmaz mi? Nasıl düşünürsünüz anlamadım ki. Biz insanların Dinine değil kalbine bakarız. 10 yıldır böyle şakalar yapmamistik ama uapti işte. Ayrıca emin ol bir çok ateist birçok İnançlidan iyidir. :oke:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları