10 yıllık arkadasımi dovdum. :(

Sponsorlu Bağlantılar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ateist diye arkadaş olunmaz mi? Nasıl düşünürsünüz anlamadım ki. Biz insanların Dinine değil kalbine bakarız. 10 yıldır böyle şakalar yapmamistik ama uapti işte. Ayrıca emin ol bir çok ateist birçok İnançlidan iyidir. :oke:

Eh adam ayak üstü sana, bana da laf çarpıtmış :kop: Konuda senin non-teist olduğun da anlaşılıyordu çünkü ^.^

- - - Eklendi - - -

Bence git bidaha döv belinde odun falan kır sonra yorulunca yere yatın barışırsınız

En azından filmlerde falan böyle oluyordu yanlış hatırlamıyosam :D:D:D:D:D

O film sahneleri cidden çok iyi ama ya :ehe Gerçekte öyle bir şey olmuyor ama, özellikle Türkiye'de (tecrübeyle sabittir) :d:

• Beğen
Tepkiler: .caner.

.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi

Eh adam ayak üstü sana, bana da laf çarpıtmış :kop: Konuda senin non-teist olduğun da anlaşılıyordu çünkü ^.^

- - - Eklendi - - -

O film sahneleri cidden çok iyi ama ya :ehe Gerçekte öyle bir şey olmuyor ama, özellikle Türkiye'de (tecrübeyle sabittir) :d:

Non teist değilim :oke:
Şimdilik :D

by-pegasus

Üye
Ateist diye arkadaş olunmaz mi? Nasıl düşünürsünüz anlamadım ki. Biz insanların Dinine değil kalbine bakarız. 10 yıldır böyle şakalar yapmamistik ama uapti işte. Ayrıca emin ol bir çok ateist birçok İnançlidan iyidir. :oke:

ya ben onu demek istemedim bizim köyde var biri kedi köpek kesiyor hatta benim arkadaşımın hesabı çalmış iyi gene sen sadece bir yumruk vurmuşsun biz 4 kişi zincirle daldık cunki köyde herkese sataşıyordu

.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
ya ben onu demek istemedim bizim köyde var biri kedi köpek kesiyor hatta benim arkadaşımın hesabı çalmış iyi gene sen sadece bir yumruk vurmuşsun biz 4 kişi zincirle daldık cunki köyde herkese sataşıyordu

Satanizm ile Ateizm karistirma ayrica satanizmde kedi kesme felan hurafe :oke:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Non teist değilim :oke:
Şimdilik :D

Yazından yanlış çıkartmışım demekki.Sori bıro |-)

Evet zaten ateist olan adam kedi köper keser, hesap çalar.Ateist olunca insan bunları yapmalıdır, ateistler kötü insanlardır.Şaka mı yapıyorsun arkadaşım ?

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Satanizm ile Ateizm karistirma ayrica satanizmde kedi kesme felan hurafe :oke:

19. yy'dan sonra kayboldu desek daha doğru olur aslında.Aynı zamanda kedileri orta çağ zamanında satanistlerden çok dindar geçinenlerin katlettiğini unutmamak lazım.Neymiş efendim siyah kediler cadılarmış aslında -_-

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
o dediğin doğru bak şimdi hatırladım peki ateizm ne odamı inançsız

Ateist bir yaratıcıya inanmayan, tanrıtanımaz anlamına geliyor.Evet yani inançsız.Fakat şöyle bir durum var her satanist inançsız değildir.Farklı satanizm sınıfları var.Ateist satanistler olabileceği gibi deist, teist satanislerde olabiliyor.

by-pegasus

Üye

Yazından yanlış çıkartmışım demekki.Sori bıro |-)

Evet zaten ateist olan adam kedi köper keser, hesap çalar.Ateist olunca insan bunları yapmalıdır, ateistler kötü insanlardır.Şaka mı yapıyorsun arkadaşım ?

yav bizim köydeki böyle ben ne yapayım bana karışan oldumu zincirli dayak :dover:
ben böyle gördüm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
yav bizim köydeki böyle ben ne yapayım bana karışan oldumu zincirli dayak :dover:
ben böyle gördüm

Pek iyi görmüşsün diyemeyeceğim...Tamam sizin köyde öyle olabilir fakat gördüğün bir olaydan yola çıkarak genelleme yapmak ne kadar doğru ? Aynı şeyi müslüman - ikiz kuleyi bombalayan teröristler - terörist şeklinde yapan bir amerikalıya demedik laf bırakmazsınız ama.Gerçi onlarında savunulası bir yanı yok ama farklı değiller ^.^

• Beğen

by-pegasus

Üye

Pek iyi görmüşsün diyemeyeceğim...Tamam sizin köyde öyle olabilir fakat gördüğün bir olaydan yola çıkarak genelleme yapmak ne kadar doğru ? Aynı şeyi müslüman - ikiz kuleyi bombalayan teröristler - terörist şeklinde yapan bir amerikalıya demedik laf bırakmazsınız ama.Gerçi onlarında savunulası bir yanı yok ama farklı değiller ^.^

yav dediğin doğru olabilir ama bizim köyde kendini koruman lazım eğer küçük düşersen işin biter hatta öyle birşey olmuştu ki geçenlerde bundan 3 ay önce 8 kavga edildi bizim köye gelmişler bizi dovmeye hadi koruma kendini tam 2 kişi yaralandı kavgada hemde yumruk tekme değil zincir sopa elcik

.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
Sen nüfus Müdürlüğüne git ve köyünü değiştir :oke:

HighCore

HighCore

Üye
Olay adamın arkisiydi köye ne ara geldi beyler biri bana bunu açıklasın :D

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve kullanıcıadları
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Ben olsam ole bir dalardım ki hayatta unutamazdı.Böle arkadaş olmaz olsun bide ateist tövbe tövbe ...Allah ıslah etsin

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
doğrusu bende barışmazdim ama oda insan abartmaya gerek yok