10 yıl sonraya piyasa tahminleriniz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
kaç para olur bilmeme ama şu şekilde olabilir saat = telefon = tablet düşünsenize saati kolunuzdan çıkartıp katlarını açıp telefon ve daha sonrada tablet olduğunu yine uçtum sanırım hayal gücüm baya yüksek :hmmm :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kaç para olur bilmeme ama şu şekilde olabilir saat = telefon = tablet düşünsenize saati kolunuzdan çıkartıp katlarını açıp telefon ve daha sonrada tablet olduğunu yine uçtum sanırım hayal gücüm baya yüksek :hmmm :ehe

bunu bir yere yaz gelecekte boyle bişey cikabilir.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Android Police

Android Police

Üye
ozamana kadar yeni işletim sistemleri yeni telefonlar çıkar yani o baş tacı ettiğimiz one x ler s3lerin 3310dan farkı kalmaz nostalji :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
asigsasi

asigsasi

Üye
10 yıl sonra piyasa iyice kızışır bi telefon parasıyla 3 pc alınır :ehe
kağıt gibi ince telefonlar çıkar kırılmaz yanmaz su geçirmez gibi :ehe
şu bi gerçek ki güncell telefonlar her zaman pahalı olacaktır. 10 sene önce de öyleydi 10 sene sonra da öyle olacaktır

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
10 sene sonrasını görmekde önemli :)

Fiyatların kolay kolay bu düzeylere ineceğini sanmıyorum.Nfc'nin yaygınlaşması herşeyin başı olacak bana göre.Diğer bir yanıyla yeni çıkacak telefonlar tutulmayacak olursa bunu göz ardı etmeyelim.Eskilerin üzerine biraz birşeyler katıp tekrar servis etmekde var :) Ayrıca telefonların bilgisayarların devrini sonlandıracağı biraz hayal olur.Bilgisayarın zevkiyle telefonun ki bir olur mu bir 100 metreden görmek var birde 10 metreden (Geniş açıyla görmek var zoom niteliğinde görmek var ) :) Devrini sonlandıracağı cihazlar kamera ve fotoğraf makineleri olacak gerçi Nikon ve Canon boş durmıyacak fakat 2013'de gelmesi beklenen 16 mb 2014'de 22'leri bulacak mb boyutları gereksinimleri fazlasıyla karşılıyacak 10 sene sonrası mb kalır mı oda bi ihtimal biraz uçuk olacak heral gb olarak önümüze çıkar :D

İsa hocamın belirtilerinden bazıları mutlaka olacak.Fiyatların artacağı kesin iken telefonlar her tehlikeye karşı korunacak bir görünüme bürünür muhtemelen.Tabi işletim sistemleri tarih olacak fakat Microsoft ayakda kalan biri olarak sadece videoyu biraz ileri sardıracak android-İos defedilir.Nokıa Microsofta sırt verirse parlak bir gelecek görüyorum :) Şayet dalgıçlığa soyunurda symbianın abisini bulursa dahada parlak olabilir :) N8'lerin 50-100 den gideceğini yada 3310 değerini bulucakdır.Diğer yanıyla tüm N'ler bu kaderi paylaşacak fakat s3,note1 ve iphone 5-6 200-250 civarlarında yüzmeye devam eder veya biraz daha fazlası.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Hmm :D o zaman bi note 2 alırız evde dursun diye :ehe telefonumuz felan bozulur mazallah :D

doruk944

doruk944

Üye
Bazı arkadaşlar 10 yıl sonra bilgisayar falan kalmaz demiş ama şu an bilgisayar tadında bir telefon çıksa bile bilgisayarın yerini tutama...
Nedenler 1. Ekran Boyutu
2. Bilgisayarlarda azımsanmıyacak kadar büyük bir esport endüstirisi var ve bu mobilde bi 10 yıl içinde kolay kolay bilgisayardaki seviyeye gelemez
3. Bilgisayarların boyutu daha büyük olduğu için herzaman mobil telefonlardan daha güçlü donanımlara sahip olcaklar
4. Bilgisayarların işleyişi standart olduğu için aksesuar bakımından hiçbir telefon bilgisayarla yarışamıycak

Kısacası boş hayaller kurulmasın bilgisayarların yerini telefonların alması asla olmayacak birşey
Bu arada Note 2 ye falan 30-40 tl demişsinizde şu an o fiyata anca 1100 bulursunuz bundan 5 yıl sonra bile Note 2nin fiyatı 100tl den aşağı olmaz...

emrel156

Üye
katlar değilde hologram olarak kulanacağız heralde 10 yıl sonra tuşa basacaz hologram ekranı gelecek ordan işlerimizi yapacaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt