10 sene sonrasını görmekde önemli
Fiyatların kolay kolay bu düzeylere ineceğini sanmıyorum.Nfc'nin yaygınlaşması herşeyin başı olacak bana göre.Diğer bir yanıyla yeni çıkacak telefonlar tutulmayacak olursa bunu göz ardı etmeyelim.Eskilerin üzerine biraz birşeyler katıp tekrar servis etmekde var

Ayrıca telefonların bilgisayarların devrini sonlandıracağı biraz hayal olur.Bilgisayarın zevkiyle telefonun ki bir olur mu bir 100 metreden görmek var birde 10 metreden (Geniş açıyla görmek var zoom niteliğinde görmek var )

Devrini sonlandıracağı cihazlar kamera ve fotoğraf makineleri olacak gerçi Nikon ve Canon boş durmıyacak fakat 2013'de gelmesi beklenen 16 mb 2014'de 22'leri bulacak mb boyutları gereksinimleri fazlasıyla karşılıyacak 10 sene sonrası mb kalır mı oda bi ihtimal biraz uçuk olacak heral gb olarak önümüze çıkar
İsa hocamın belirtilerinden bazıları mutlaka olacak.Fiyatların artacağı kesin iken telefonlar her tehlikeye karşı korunacak bir görünüme bürünür muhtemelen.Tabi işletim sistemleri tarih olacak fakat Microsoft ayakda kalan biri olarak sadece videoyu biraz ileri sardıracak android-İos defedilir.Nokıa Microsofta sırt verirse parlak bir gelecek görüyorum

Şayet dalgıçlığa soyunurda symbianın abisini bulursa dahada parlak olabilir

N8'lerin 50-100 den gideceğini yada 3310 değerini bulucakdır.Diğer yanıyla tüm N'ler bu kaderi paylaşacak fakat s3,note1 ve iphone 5-6 200-250 civarlarında yüzmeye devam eder veya biraz daha fazlası.