10 yıl sonraya piyasa tahminleriniz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
10 yıl sonraya piyasa tahminleriniz :)
Başlıktaki gibi 10 yıl sonra sizce hangi telefon kaç :tl: olur.

ilk ben tahminimi söyleyim :

İphone 5 16gb:300-350 tl
Galaxy SIII :250-300 tl

lordufuk

lordufuk

Üye
s3 150tl htc one x 200 iphone 5 650tl civarı :)

aleranol

aleranol

Üye
Not2 sanırsam 250 tl olur o da bulunursa

PriZm

PriZm

Üye
Fiyat değilde bu gidişle 30 çekirdekli android telefonlar göreceğimiz kesin.

aleranol

aleranol

Üye
MrExpert

MrExpert

Üye
10 yıl sonra muhtemelen bu telefonların çalışanlarından kalmayacak çalışanlarda koleksiyoncularda olur ve fiyatları hatırı sayıcak şekilde olur Bu söylediğin fiyatlar muhtemel 5 yıl sonraki fiyatlar örnek verirsek iphone 2g ilk çıktığında 1500tl civarıydı şimdi 5 yıl oldu fiyatı 200-250 tl :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
bu dönemdeki telefonları 10 yıl sonra bu fiyata bulabilir fakat sürekli herşeyin fiyatı arttığı içi 10 yıl sonraki telefonları 4-5 milyara düşünüyorum :D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
pc diye bişey kalmayacak gibi... herşey mobilden yapılabilecek... çekirdek sayısı ve ram i düşünmek bile istemiyorum

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Galaxy Note 3 500:tl: Galaxy S4 470:tl: Olur Yakında Herşey Micro nunda microsu Çipler Kontrol Edecek Telefonu Ve Pc Yi

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı
Heroata

Heroata

Üye
3310 1 tl :d

Heroata

Heroata

Üye
Zaten o zamana sIII ezik olcak. Oha be dusunemyrm .d

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi kapış kapış giden sIII ün 10 yıl sonra bende telefon olarak begenilipte ele alınmayacagını düşünmüyorum. :D

Kerim.

Kerim.

Üye
10yil sonra daha neler cikar:bilmmbi de bundan 10yil oncesini dusunun.teknoloji nereye gelmis:D

MaxipmaN

Üye
s3 200 etmez

avcitalip

avcitalip

Üye
10 yıla gerek yok max 5 yıl sonra bir s3'ü 2.el telefoncudan 50 TL'ye alacağız :ehe note 2 de arasında pek fark yokmuş gibi göründüğünden oda 70-80 TL olur gibime geliyor galaxy s3 mini galaxy s gibi telefonlar ise imei klonlama için yurt dışından getirilen yeni telefonlara çakılacak :ehe :D

iphone'larda ise iphone 5 150-200 TL olur gibime geliyor nedense Türkiye'de :apple: kıymetli :evet: :ehe

- - - Eklendi - - -

Şimdi kapış kapış giden sIII ün 10 yıl sonra bende telefon olarak begenilipte ele alınmayacagını düşünmüyorum. :D

aynen,kim bilir 10 yıl sonra neler olur,belkide konsol seviyesinde telefonlar piyasaya çıkar bilgisayarlar tabletler falan hep çöpe atılır :ehe Samsung her yıl bir Galaxy S modeli çıkarttığına göre şuanda 2013 için galaxy S4 bekliyorsak 10 yıl sonra galaxy s14 çıkacak demektir ki bence ismi bukadar uzatmazlar başka bir isimle devam ederler :evet:

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Windows Phone 10 falan çıkıcak ve artık cep telefonları bilgisayarların yerini alacak

ka_za

ka_za

Üye

3310 ilk cikdiginda gören sasirip kaliyodu hayran oluyodu falan. Yakın zamandan örnek e250 popiyken d900i si olan istanbulun sahibi gibiydi. Bide suan bak :D

PriZm

PriZm

Üye
3310 ilk cikdiginda gören sasirip kaliyodu hayran oluyodu falan. Yakın zamandan örnek e250 popiyken d900i si olan istanbulun sahibi gibiydi. Bide suan bak :D
haha çok doğru :D D900i resmen hayranlık uyandırıyordu:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt