(10 NUMARA) Ravensoft Battery Extender v1.08.S60 v3 SymbianOS9 1.Unsigned.sis

Sponsorlu Bağlantılar

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
(10 NUMARA) Ravensoft Battery Extender v1.08.S60 v3 SymbianOS9 1.Unsigned.sis
Htpp://i43.tinypic.com/t0ives.gif HERKESE TAVSİYE EDERİM...Battery Extender telefon pil dayanma sürenizin %30’a kadar uzamasını sağlayan bir uygulamadır.Profiller Çeşitli profilleri seçerek telefon pil ömrünüzü uzatabilirsiniz. Bu profilleri joystick tuşuna başarak kendi isteğinize göre değiştirebilirsinizde...Evinizden uzağa bir tatilemi gidiyorsunuz o zaman Max Battery profile tam size göre pil dayanma sürenizi maksimumda tutmak için tasarlanmıştır.Spor yapmaya,koşmaya dışarımı çıktınız o zaman Outdoor sports profile ile tanışın İsterseniz kendi profilinizi yaratın ve pil ömrünüzü uzatın.Özellikler:Telefonunuzda enerji harcayan aşağıdaki özellikleri otomatik olarak yönetmenizi sağlar. Kalan pil ömrüne göre tek tek hepsini yönetebiliyorsunuz.Ekran parlaklığı Ekran ışığı Ekran koruyucu zamanı GPS Bluetooth Otomatik ekran rotasyonu Uygulamalarınız. uyumlu modeller Nokia E50, Nokia E61, Nokia E63, Nokia E65, Nokia E66, Nokia E71, Nokia N73, Nokia N80, Nokia N82, Nokia N95, Nokia N95 8gb. Türkçesi eklenmistir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: psyqho, Lord_oF_Dark, yenko ve 44 diğerleri

gkmn11

gkmn11

Üye
eyvallah kardeşim bir deneyelim,

patlıcancı

patlıcancı

Üye
çok güzel bi çalışma güzel çalışmalarının devamını bekleriz...

xsir

xsir

Üye
nasıl uzatıyor kardeş pil dayan ma süresini acıklarsan biraz daha??????????????????

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl uzatıyor kardeş pil dayan ma süresini acıklarsan biraz daha??????????????????

programı indir kur tel hafızasına programı aç max battery seç şarj süresinde değişiklik göreceksin yukarıyı iyi oku

orhanydag

Üye
teşekkürler...

celilcemre

celilcemre

Üye
teşekkürler

hakan.cbs

Üye
çok merci

kosovali75

Üye
eline sağlık

volpan

volpan

Üye
bence gereksiz bi proğram o proğramın kısıtladığı herşeyi proğramı kurmadan ellede kapatabilirsiniz yinede emeğin için tşkler

av.AK

av.AK

Üye
5320de yüklenmiyor

hamza271970

hamza271970

Üye
bir gün kulandım bi fark görmedim pro daki uygulamaları coktandır kulanıyorum ışık gps titreşim oto calışan pro lar kapalı bu halimizden nokia {utansın} ne diyem saygılar

alp3rkaan

Üye
ya ben kuramadım hata veriyor güvenilmeyen bir yerden korumalı dosya yüklenemez gbi bir hata veriyor?!

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya ben kuramadım hata veriyor güvenilmeyen bir yerden korumalı dosya yüklenemez gbi bir hata veriyor?!

telin hacklimi yada araçlar ayarlar güvenlik ayarları internet yüklemesi tümü yap yöneticiye gir ayarlar orayıda evet yap.

cellchuck

cellchuck

Üye
süper bi prog. çok teşşkrler:D

turkordu

turkordu

Üye
Emeğine sağlık güzel bir uygulama...

turan ahmet

turan ahmet

Üye
eline sağlık

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Önemli değil arkadaşlar.birinci mesaja türkçe'si eklenmistir.

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
güvenilmeyen bir kullanıcıdan alınan uygulama yüklenemez çıkıyor..(telefona format attıktan sonra oluştu )
ne yapmalıyım
N73

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güvenilmeyen bir kullanıcıdan alınan uygulama yüklenemez çıkıyor..(telefona format attıktan sonra oluştu )
ne yapmalıyım
N73

Telin hackli mi birde bunları dene Araçlar ayarlar güvenlik sertifika yönetimi sonra güven ayarları internet evet sertifika kontrol hayır.birde araçlar uygulama yöneticisi ne gir ayarlar yazılım yükleme tümü sertifika kontrolu kapalı yap.

Üst Alt