Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10 haziran 2010 host dosyası youtubeyi acıcak varmı sıtedekıler olmuyor yada ben goremedım yardım ?
Sponsorlu Bağlantılar
De[M]oN*
Üye
Konu Sahibi
10 haziran 2010 host dosyası youtubeyi acıcak varmı sıtedekıler olmuyor yada ben goremedım yardım ?
10 haziran 2010 host dosyası youtubeyu acıcak varmı sıtedekıelr olmuyor yada ben goremedım yardım ?
Nedved
Emekli Yönetici
Şuan hiçbir yöntem işe yaramıyor.
Consul9
Üye
C:\Windows\System32\drivers\etc klasörüne atmak degiştirilsin mi diyecek EVET i tıklayın.Hepsi bu
buradan indirin
gerçekten mükemmelsiniz kaç gündür denemediğim yöntem kalmamıştı .helal olsun vallaaaa.... Çalışmalarınız da başarılar.....
De[M]oN*
Üye
Konu Sahibi
millet artık bısey yapmadan dırek gırıyor youtube yasak kalktı.
krumator
Üye
Aşağıdaki videoda ayarlar gösteriliyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sagokafkefkasva
Üye
bendede eski bir host dosyası vardı artık girmiyordu yotuba internettende çalışan bir sizinki çıktı 4 tane host dosyası indirdim sadece burdan indirdiğim oldu. teşekkürler.
ugurayalp
Üye
beyler link vermişsiniz buradan indirin diye ama linke tıklıyorum indirdur die bi site açılıo orda da download die bişey göremiorum yardımcı olur musunuz???
--------------- Ekleme ---------------
şimdi denedim oldu. Tebrikler... Sabahtan beri çıldırdım girmediğim dns eklemediğim hosts kalmamıştı. Diğer siteler de zaten pes etmiş şuan hiçbir şekilde girilmiyor diyolar. Helal olsun
assaint
Üye
Arkadaşlar
Google Earth ve Youtube ikisi bir arada hosts dosyası MerTurkizM arkadaşımızın dosyasına ekleme yaptım tepe tepe kullanının
wastengan
Üye
arkadaşlar dosyayı tekrar upload edebilecek var mı ??
hakan_0001
Üye
kardeşim ölü linlk bu nasıl olmuş diyorsun anlamadım
Nedved
Emekli Yönetici
Buyrun beyler bunu deneyin.İndirdikten sonra RAR içerisinde çıkan dosyaya çift tıklayın yeter.Ayrıca DNS ayarlarınızı OpenDns olarak ayarlamayı unutmayın.
Consul9
Üye
c:\Windows\System32\drivers\etc klasörüne atmak degiştirilsin mi diyecek EVET i tıklayın.Hepsi bu
buradan indirin
arkadşlar nası download çıkmıyor altta 5-6 download butonu war ben rapidden indirdim sizde rapidden indirin