10 Farklı Koltuk Stili…

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
10 Farklı Koltuk Stili…
Salonunuzun baş köşesine koyduğunuz, pencere önünde veya yatak odasında kullandığınız koltuğunuzun stili nedir?
İşte size 10 farklı stil....

Geniş Sırtlı


Retro stilindeki bu koltuk, modern ve pop çizgideki dekorasyon için şık bir seçenektir. Desenli veya çizgili döşemelikler bu tarzı daha iyi yansıtır.

Otel Stili


Sade çizgideki hafif köşe koltuk, rahatlığı ve minimal formu ile hemen her mekanda kullanılabilir. Formu sebebiyle bol desenli kumaşlar doğru seçim olacaktır. Keten ve pamuk kumaşlarda döşeme yapılmalıdır.

Yuvarlak Kollu



En popüler koltuk biçimidir. Bu geleneksel koltuk modelini klasik veya modern dekorasyon stili ile bütünleyebilirsiniz. Salonda okuma veya dinlenme köşelerinde de şık duracaktır.

Kısa ve Kübik



Modern formlu koltuk, açık renk ve çiçekli kumaşlarla kaplanırsa tamamen İskandinav etkisi yaratır. Her tip kumaş ile döşeme yapılabilir. Bu modelin metal ayaklı seçenekleri de evinizin dekorasyonuna göre tercih edilebilir.

Ahşap Detaylar


Ahşap kollu koltuk hem retro, hem klasik hava yaratır. Doğal tonlarda ve yumuşak kumaşlarla her dönem kullanılabilirler. Kadife ve tafta döşemelikler, bu modelde kumaş alternatifi olabilir.

Küvet Formlu



Farklı kumaş döşemelikleri ile kır evi ve klasik dekorasyonda kullanılabilirler. Özellikle yatak odasında dinlenme koltuğu olarak kullanılabilirler. Ekose ve desenli kumaşlarla da kullanımı uygundur.

Gel keyfim Gel



Televizyon seyretmek artık bir keyif olacak. Ayak mekanizmasıyla desteklenen bu koltuk, televizyon seyretmekten zevk almanızı sağlayacaktır. Deri veya alcantara döşemelikler uygun oluyor.

Geniş Oturmalı




Derin oturma minderi ve sırtı rahatça kavraması sayesinde konforlu bir stildir. Şönil, kadife, deri gibi pek çok alternatifi seçebilirsiniz. Bu stilde neredeyse her kumaş çeşidi güzel görünecektir.

Fransız Louis Stili




Louis stili koltuk en klasik, dönem mobilyaları arasındadır. Döşeme için düz kumaş seçimi en uygun olanıdır. Kanvas veya keten kumaşla tarzı yumuşatılarak farklı alanlarda da kullanılabilir.

Uzanma Koltuğu




İster oturun, ister uzanın! Her iki durum içinde tasarlanmış olan bu koltuk zarif kıvrımlara sahiptir. Romantik bir dekorasyon için iyi bir seçim olacaktır.


 


minoo

minoo

Üye
Gel keyfim geeel :pro:
 
devran_34

devran_34

Üye
en güzeli babanem im o tahta kenarlı koltukları hiçbirseye deişmem mobilyacıda fiyatı 7 bin lira eskinin modası işte




----------Eklendi @ 02:38:44 ---------- Yazıldı @ 02:38:10 ----------

bu resimdeki ne benzer bizimkiler daha güzel desenli püsküllü
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Marco Laren
Cevap
0
Görüntüleme
602
Marco Laren
Marco Laren
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Marco Laren
Marco Laren
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Marco Laren


Üst Alt