1. nesil s^3 cihazlara güncelleme ne zaman gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
o değilde telefonlarımız cidden ölmeye başladı .bu arada yunus emre c7 için bildiğin cfwler var mı yabancı ? recepözmen ve dustojnik i begenmiyorum :) bi bakabilirmisin telefondan bakamıyorum :)
pek bir bilgim yok ama bakayım bir dakka :)

- - - Eklendi - - -

baya var hangisi kaliteli hangisi vasat bilemiyorum symbian tweet e bide dailymobile a bakıyorum...

- - - Eklendi - - -

şu fena değil...:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar gelmeden bilemeyiz ama sizce bu güncelleme gelirse eğer ekran geçişlerindeki kasmalar azalacakmı acaba özellikle telefon ilk açıldığında kasım kasım kasılıyor bunlarda iyileştirme olurmu :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
arkadaşlar gelmeden bilemeyiz ama sizce bu güncelleme gelirse eğer ekran geçişlerindeki kasmalar azalacakmı acaba özellikle telefon ilk açıldığında kasım kasım kasılıyor bunlarda iyileştirme olurmu :hmmm
ben kinetic scroll birde performans modu kullanıyorum az da olsa geçti :)

ANIL

ANIL

Admin

sistemin daha stabil olacağını düşünüyorum.

doctorrr

doctorrr

Üye
bilmiyorum ya yinede hissetmedim batarya az mı gidiyor çokmu gidiyor herzamanki gibi kullanıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt