1. nesil s^3 cihazlara güncelleme ne zaman gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chokkaya78

chokkaya78

Üye
    Konu Sahibi
1. nesil s^3 cihazlara güncelleme ne zaman gelecek
arkadaşlar 1.nesil s^3 cihazlara güncelleme ne zaman gelecek.

• Beğen
Tepkiler: NonaZayi

ANIL

ANIL

Admin
haziran sonu gelir diye düşünüyorum. kesin bir tarih yok. çok önemli değil geldiği zaman güncelleyeceğiz ve bir sonrakini bekleyeceğiz işte hep aynı.

chokkaya78

chokkaya78

Üye
    Konu Sahibi
peki üstad güncellemden sonra başka güncellemeler gelirmi?

ANIL

ANIL

Admin
bi güncelleme gelsinde sonrasına bakarız artık. 2.nesillere gelen güncellemelerden portlanır bir şeyler.

serinaga

serinaga

Üye
Haydi bakalım bekliyozzz ...

emreli01

emreli01

Üye
bugun nokia ile görüştüm adamlar bile bilmiyor ne zamn çıkacagnı ama yakın zamanda çıkar dedi bekliyoruz bakalım ama varya fp 1 den aşşa bişe olursa nokia biter bende :kotu:

atakan25

atakan25

Üye
haziran sonu gelir fp1 in tıpa tıpı olmasını beklemeyin satış polltikası biraz da

manyaklar61

manyaklar61

Üye
arkadaşlar nokıa symbıan cihazlara 2016 kadar guncelleme suncak buda yılda 2 veya 3 guncelleme olacagı için 10 .12 tane daha onumuzde gumcelleme olcak bu ay sonu gelebilir belle fp2

emreli01

emreli01

Üye
arkadaşlar nokıa symbıan cihazlara 2016 kadar guncelleme suncak buda yılda 2 veya 3 guncelleme olacagı için 10 .12 tane daha onumuzde gumcelleme olcak bu ay sonu gelebilir belle fp2
nokia artık ne var ne yok 2.nesillere çalışıyor galiba ..

slant1111

slant1111

Üye
muhtemelen önümüzde ki 2 hafta içinde gelecek..

doctorrr

doctorrr

Üye
ben bu ay sonu geleceğini zannetmiyorum annanın çıkış tarihi ile bellenin çıkış tarihi arasındaki zamana bakaraktan :)

cmmndtr

Üye
ben bu ay sonu geleceğini zannetmiyorum annanın çıkış tarihi ile bellenin çıkış tarihi arasındaki zamana bakaraktan :)

ayne şey değil ama baba ikisi bambaşka sistemler güncellemeyse belleyi iyileştirme olarak gelcek ben haziran sonu gelir diyorum.

atakan25

atakan25

Üye
bellenin çıkalı çok olmadı bence normal zaman farkı

doctorrr

doctorrr

Üye
ben olsam daha çok bekletirim :ehe

slant1111

slant1111

Üye
o değilde telefonlarımız cidden ölmeye başladı .bu arada yunus emre c7 için bildiğin cfwler var mı yabancı ? recepözmen ve dustojnik i begenmiyorum :) bi bakabilirmisin telefondan bakamıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt