1 mobile market ''süper android market eline su dökemez''

Sponsorlu Bağlantılar

mc_shekil

mc_shekil

Üye
GÖZÜNÜ KARARTMANA GEREK YOKKİ garanti dışı kalacak bi durum yok..ben benim x10u 2-3 defa root yaptım.. pc companion 2 ile onar dediğimde tekrar orjinal yazılımını yüklüyorum ve yine herşey eskisi gibi oluyor root falan ortadan kalkıyor.sizin telefonları bilmiyorum samsunglardada vardır illaki...nasıl root yaptın diye sorarsanız bende tam çakmadım bu olayı :d:z4root ile biraz ugrasınca yapıyordum:ehe:ehe

xinsurer

xinsurer

Üye
Hımm.. peki unroot ya da onar dediğinde yaptığın değişiklikler de yok oluyor mu? Yani mesela cihazla orijinal gelen ama kullanmadığın bir programı kaldırırsan unroot ettiğinde o program tekrar mı kuruluyor cihaza yoksa o hali ile kalıyor mu?

mc_shekil

mc_shekil

Üye
root yaptıktan sonra hiç unroot etmedim ama yaptığımız değişiklikler aynen kalıyor diye biliyorum çünkü o değişiklikler için root yetkisi verip silinmesi için bi kereliğine onaylıyorsun.cihaz rootlu iken direk Sony Ericsson PC Companion 2.0 ile yaptığım onarmada ise herşey eski halini alıyor..onarmadan önce unroot a gerek kalmıyor kaldırdığım uygulamalar falan hepsi tekrar geliyor cihaz yeniden doğmuş gibi :)

xinsurer

xinsurer

Üye
Niyeti bozarsam yapıcam bunu..

siverock

Üye
teşekkürler :)

xinsurer

xinsurer

Üye
Android 2.3.3 gingerbread yükledim, malesef stabil çalışmıyor..

mc_shekil

mc_shekil

Üye
demek gingerbread yükledin hayırlı olsun :) bizde bekliyoruz 2.3 ü ama hala sonyericsson çıkarmadı..bu ayın sonunda inş (h)

xinsurer

xinsurer

Üye
Bu ay içinde birçok modelde çıkacaktır tahminimce..

farukozer4444

farukozer4444

Üye
burası android zaten c7 nin ne işi var :d:

FQXT

FQXT

Üye
verdiğin adresi WOT güvenlik eklentisi tehlikeli olarak adlandırıyor birader...

cebim44

Üye
teşekkürler

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Minide çalıştı

mkemalynd

mkemalynd

Üye
eyw güzelmişşşş:evet:

Üst Alt