Kingmortall
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yeni nesil casper bilgisayarlarda 128 bit ekran kartı var.kötü bir secim yapmışsın casper alınırmı? ekran kartı türü ne muhtemelen 64bit tir.
yeni nesil casperlarda 1gb 128bit oluyor.512mb lar genelde 64bit oluyorYeni nesil casper bilgisayarlarda 128 bit ekran kartı var.
Tasarım ve ya müzik ile uğraşmıyorsan macbook almanın hiç bir anlamı yok.Ona vereceğin 4 milyar ile çok güzel bir monster alabilirsinBütçe sınırlıysa çok kötü 800 tl civarlarında bundan kat kat iyi bilgisayarlar var bunu alman olmamış para sıkıntısı yoksa git bir MacBook al.
2.500tl ye satılıyor monster notebooklarTasarım ve ya müzik ile uğraşmıyorsan macbook almanın hiç bir anlamı yok.Ona vereceğin 4 milyar ile çok güzel bir monster alabilirsin
casper almakla en büyük hatayı yapmışsın[h=3]ıntel core i3 işlemcili 2.55 ghz[/h]windows 7 home basıc 350 gb haddisk 2 gb ram512 mb ati radeon ekran kartı iyi yapmışmıyım sizce
sadece merak ettim.neden?casper almakla en büyük hatayı yapmışsın
casper en çok arıza veren modellerdendirsadece merak ettim.neden?
ya fiyat biraz yüksek ama ekran kartının düşük olmasıda okdr onemli değil sonuçta laptop almışsın oyun oynamayı dusunmuosun dimi eğer ben oyun oynucam diosan laptopu boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?