Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 milyar ile 1 buçuk arası tablet önerileri İsteeeek !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxTitanyPro25xx
Üye
Konu Sahibi
1 milyar ile 1 buçuk arası tablet önerileri İsteeeek !
Arkadaşlar 1.000 ile 1.500 arası android ve ios işletim sistemli güçlü donanımlı tablet önerilerinizi bekliyorum....
sefkann
Üye
asus transformer prime tf 201 olan var n vidia tegra 3 lü onu öneririm
fnldstntn
Üye
Nexus 7 veya paranın yettiği İpad i alabilirsin...Ekranı 7 den büyük olsun diyorsan Asus Transformer Prime...Nexus 7 de Asus üretimi ve Transformer prime ile aynı işlemciye sahip en belirgin fark ekran boyutu...Keyfine göre seç birini...
maxikral12
Üye
nexus 7 veya transformers prime
Kerim.
Üye
nexus 7 al bence.büyük ekran alcaksanda ağırlığı az olsun ona dikkat
Nexus 7 veya paranın yettiği İpad i alabilirsin...Ekranı 7 den büyük olsun diyorsan Asus Transformer Prime...Nexus 7 de Asus üretimi ve Transformer prime ile aynı işlemciye sahip en belirgin fark ekran boyutu...Keyfine göre seç birini...
İpad 3 android tabletler pek guzel degil yani ipad 2ye bile yetisemediler git İpad3 al
CasuS_87
Üye
Nexus 7
15097
Üye
o para aralıgında ios işletim sistemli ipad 2 veya the new ipad alabilirsin.birinci nesil ipad çok daha ucuz.android olarak samsung galaxy tab 10.1 var.
xxTitanyPro25xx
Üye
Konu Sahibi
iyi güzel diyosunuz arkadaşlar ama nexus 7 yi nerde bulabilirim türkiyede media markt ta yok teknosa da da yok yurtdışından alamam
- - - Eklendi - - -
ayrıca 2. elde olmasın
xxTitanyPro25xx
Üye
Konu Sahibi
iyi güzel diyonuz ama nexus 7 yi hangi cehennemden bulcaz ?
zero12
Üye
Türkiyeye henüz gelmedi 1 ay içinde bekliyorum ve geldiği gibi Nexus 7'i almayı planlıyorum.