1 Mayıs

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrgncy

Emrgncy

Üye
:D

Rabbim henüz nasip etmedi. Babam zengin değil. Kayınbaba işaret eder. 300-500 bir şeyler kalabilir :p
Sana yine 300 500 de olsa birşeyler kalabilirmiş, Bana kayınpederden bir şeyler kalacak ama nasıl biri şeyler orası muamma, 3 - 1 ilişkisi gibi hissediyorum ben :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Emrgncy
KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Bu senin inanç eksikliğinden kaynaklanıyor olmasın? Biraz bilgimiz olan konular da konuşalım lütfen.

Herkesin inancı kendine de sen atıyorum 900 liraya zar zor ev geçindirmeye çalışırken birilerinin hiç birşey yapmadan milyon dolarları sıfırlaması bana çok tuhaf geliyor ne diyelim kader mi yoksa kısmet mi?

İslam dini akılcılıktır bazı şeylerin akıl ve mantıkla uyuşması gerekir. Körü körüne hiçbirşey savunulamaz bu da benim düşüncem.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Herkesin inancı kendine de sen atıyorum 900 liraya zar zor ev geçindirmeye çalışırken birilerinin hiç birşey yapmadan milyon dolarları sıfırlaması bana çok tuhaf geliyor ne diyelim kader mi yoksa kısmet mi?

İslam dini akılcılıktır bazı şeylerin akıl ve mantıkla uyuşması gerekir. Körü körüne hiçbirşey savunulamaz bu da benim düşüncem.
Yanlış yolda olduğun buradan belli.İslam'da mantık arayamazsın. İslam'da gayba iman vardır. Yani bilinmeyene. Görülemeyene... Konu uzar gider boşver. Bugün 1 Mayıs ve ben ikindi namazını kılıp evden çıktım. Niye mi? İşe geldim :) Evime sabah 8 gibi dönmüş olacağım. Toplam 15 saat... Yani sen benden daha dertli olamazsın rahat ol arkadaşım. Ama benden sana tavsiye. İster tut ister salla. Bu komünist düşünceleri kafandan at. Hayatını karartma. Ne demiş adam : Sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa?

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt