evet abi ama keşke yarın ben de evimde olsaydım.Çalışmak iyidir.
Evde durunca para gidiyorevet abi ama keşke yarın ben de evimde olsaydım.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeminle söylüyorum kuruşunu dahi hakketmiyorlar.Öyle tabi tertip, zaten o resim genel olarak işçiyi temsil ediyor.Maden işçileri 900 tl'ye çalışmıyor.

O göstermelik ama maden işçilerinin neredeyse tamamında çeşitli hastalıklar baş gösteriyor insan sağlığını kaç paraya satın alabilirsin?Maden işçileri 900 tl'ye çalışmıyor.
Herşeyin bir fiyatı vardır dostum... Birileri zengin birileri fakir olacak... Bu yaradılıştan gelen bir şey...O göstermelik ama maden işçilerinin neredeyse tamamında çeşitli hastalıklar baş gösteriyor insan sağlığını kaç paraya satın alabilirsin?
Evet aynen katılıyorum tertip, lakin zengin olmanın üç yolu var; Kader, Peder ve Kayın peder.Her şeyin bir fiyatı vardır dostum... Birileri zengin birileri fakir olacak... Bu yaradılıştan gelen bir şey...

Herşeyin bir fiyatı vardır dostum... Birileri zengin birileri fakir olacak... Bu yaradılıştan gelen bir şey...
Bu senin inanç eksikliğinden kaynaklanıyor olmasın? Biraz bilgimiz olan konular da konuşalım lütfen.Öyle birşey yok bu toplumun başına ne geliyorsa herşeyi kadere bağlamasından geliyor zaten
Evet aynen katılıyorum tertip, lakin zengin olmanın üç yolu var; Kader, Peder ve Kayın peder.![]()