C01aY
Üye
1.Maxicep Slogan Yarışması [Katılımlar Tamamlanmıştır]
Arkadaşlar Yepyeni bir yarışmayla karşınızdayım.Forumda yine bir ilk olacak yarışma düzenliyorum.Yarışmanın adı; Maxicep Slogan Yarışması 
Yarışmadan kısaca bahsetmek istiyorum.Kendi hazırlamış olduğunuz sloganınızla, Maxicep adına hitap eden bi sloganla yarışmaya katılabileceksiniz...
Sözü uzatmadan Kuralları açıklıyorum:
1-Katılım için en az 50 mesaj şartı arıyorum.(100 mesaj şartı yapmadım,Çünkü yarışmaya 100 mesaj altı olan üyeler katılmak isteyecek, yarışmanın biraz canlanması için yaptım)
2-Maksimum 10 kişi katılacaktır. (Yoğun istek olursa +5 olabilir)
3-Yan üyelik alıp kendi adına oy kullanan yarışmacılar tespit edilip, admin tarafından kendisine gereken yapılacaktır.(ip adreslerinden)
Katılmak isteyenler bu konuya "Katılmak İstiyorum" şeklinde mesaj atarlarsa yarışmaya dahil olacaktır.
Not:Kurallar tarafımca belirlenmiş olup, Admin ve C01aY tarafından değiştirilebilir
Saygılarımla
KATILIMCILAR
1-)kralxxx
2-)LiFe_MaSTeR
3-)1-azrail_maxi
4-)lovestar
5-)seytan_07
6-)Salih Baba™
7-)carnewam2
rapozan
9-)64mehmet64
10-)Salih
11-)Praetor
12-)burakcı
13-)DarkTurk55
14-)Hellboy®
15-)C01aY

Yarışmadan kısaca bahsetmek istiyorum.Kendi hazırlamış olduğunuz sloganınızla, Maxicep adına hitap eden bi sloganla yarışmaya katılabileceksiniz...
Sözü uzatmadan Kuralları açıklıyorum:
1-Katılım için en az 50 mesaj şartı arıyorum.(100 mesaj şartı yapmadım,Çünkü yarışmaya 100 mesaj altı olan üyeler katılmak isteyecek, yarışmanın biraz canlanması için yaptım)
2-Maksimum 10 kişi katılacaktır. (Yoğun istek olursa +5 olabilir)
3-Yan üyelik alıp kendi adına oy kullanan yarışmacılar tespit edilip, admin tarafından kendisine gereken yapılacaktır.(ip adreslerinden)
Katılmak isteyenler bu konuya "Katılmak İstiyorum" şeklinde mesaj atarlarsa yarışmaya dahil olacaktır.
Not:Kurallar tarafımca belirlenmiş olup, Admin ve C01aY tarafından değiştirilebilir
Saygılarımla
KATILIMCILAR
1-)kralxxx
2-)LiFe_MaSTeR
3-)1-azrail_maxi
4-)lovestar
5-)seytan_07
6-)Salih Baba™
7-)carnewam2
rapozan9-)64mehmet64
10-)Salih
11-)Praetor