Bu kral sitenin adminlerine............
Yolda giderken tebessümle verdiğiniz bir selama karşılık veremeyecek kadar yozlaşmış insanların artığı
şu zamanda şiir yarışması gibi güzelliklerin sunulduğu bu siteye üye olmanının keyfini ve gururunu yaşıyorum....şiir yarışmasını tasarlayan,yazan herkeze sonsuz teşekkürlerimi sunuyor emeklerine sağlık diyorum........
Bu kral sitenin adminlerine............
Yolda giderken tebessümle verdiğiniz bir selama karşılık veremeyecek kadar yozlaşmış insanların artığı
şu zamanda şiir yarışması gibi güzelliklerin sunulduğu bu siteye üye olmanının keyfini ve gururunu yaşıyorum....şiir yarışmasını tasarlayan,yazan herkeze sonsuz teşekkürlerimi sunuyor emeklerine sağlık diyorum........
inanın şu an itibarıyla haberim oldu ancak iznininiz olursa sizin izin mesajınızın altına 25 yıl fabrika da çalışarak 3 çocuk büyütme savaşı vermiş babam için yazdığım şiiri bu cevap panosuna yazmak isterdim...***iznininiz olursa...
inanın şu an itibarıyla haberim oldu ancak iznininiz olursa sizin izin mesajınızın altına 25 yıl fabrika da çalışarak 3 çocuk büyütme savaşı vermiş babam için yazdığım şiiri bu cevap panosuna yazmak isterdim...***iznininiz olursa...
kardelenahmet nickli arkadaşımız yarışmaya hile karıştırdığı gerekçesiyle 1 hafta cezalıdır. Almış olduğu diğer 18 nick sınırsız olarak kapatılmıştır. Ayrıca maxipuanı sıfırlanmış ve yarışmadan diskalifiye edilmiştir.
oğuz kardeşim ne güzel bi yarşma düzenlemişsin
katılım beklemediğim derecede yoğun ben de bi keresinde haftanın golü gibisinden bi yarışma yapıcaktım hatta murat abi bile gol göndermişti keşke o zmn şiir falan aklıma gelseydi :P
oğuz kardeşim ne güzel bi yarşma düzenlemişsin
katılım beklemediğim derecede yoğun ben de bi keresinde haftanın golü gibisinden bi yarışma yapıcaktım hatta murat abi bile gol göndermişti keşke o zmn şiir falan aklıma gelseydi :P
saolasınn Salih katılımda payı olan Negative,dreamboys69,van_hoijdonk a teşekkür edelim
Senide göremioz aramızda yada ben akşamları girdigim için mi seni göremiyorum bilmiyorum ama geldigine sevindim..Senin o yarışmanı da biliyorum...:P Keşke gelseydi aklına o zaman bu sefer bu yarışma 1 inci degil belki 2 yada 3 üncü Şiir yarışması olurdu
hercai_murat nickli arkadaşımız yarışmaya hile karıştırdığı gerekçesiyle 1 hafta cezalıdır. Almış olduğu diğer 7 nick sınırsız olarak kapatılmıştır. Ayrıca maxipuanı sıfırlanmış ve yarışmadan diskalifiye edilmiştir.
kardelenahmet nickli arkadaşımız yarışmaya hile karıştırdığı gerekçesiyle 1 hafta cezalıdır. Almış olduğu diğer 18 nick sınırsız olarak kapatılmıştır. Ayrıca maxipuanı sıfırlanmış ve yarışmadan diskalifiye edilmiştir.
bunun kısmen önüne geçebilmek için üye olunurken e-maille üyeliğin tamamlanması ve e-mailin doğrulanması için üyenin kaydolurken verdiği e-maile üyelik onaylama tamamlama linki gönderilse uygun olur bence......
bunun kısmen önüne geçebilmek için üye olunurken e-maille üyeliğin tamamlanması ve e-mailin doğrulanması için üyenin kaydolurken verdiği e-maile üyelik onaylama tamamlama linki gönderilse uygun olur bence......
Önüne geçmeye çalışmaya gerek yok bence. Şurada eğlence babında yapılmış bir yarışmaya hile karıştıran veya kendini 20 dk da herkesten 15-20 oy öne geçirecek kadar küçük düşünen arkadaşlara ne yapalım biz??
E-mail doğrulaması olsa dahi bir şey değişmez sonuçta üye olabilir yine ama 10 dk da değilde 20 dk da alır aynı üyelikleri.
İsteyen istediği hileyi yapabilir. Arşın ordaysa endaze burda.
ugr18 nickli arkadaşımız yarışmaya hile karıştırdığı gerekçesiyle 1 hafta cezalıdır. Almış olduğu diğer 2 nick sınırsız olarak kapatılmıştır. Ayrıca maxipuanı sıfırlanmış ve yarışmadan diskalifiye edilmiştir.