1. Maxicep Manisa Buluşması.... fotograflar

Sponsorlu Bağlantılar

teomaxi

teomaxi

Üye
Maxicep' in ücretleri karşılamayla ilgili en ufak bir alakası bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,
Maxicep INC.

:ehe

negative şaka yapmış sanırım buluşmayı negative düzenledi ve uçak biletleri dışında tüm harcamalar siteye aittir hepinizi bekleriz benim yerim camkenarı olsun mümkünse:ehe:ehe:ehe

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Maxicep' in ücretleri karşılamayla ilgili en ufak bir alakası bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,
Maxicep INC.

:ehe
ee organizasyonu hazırlayan, ücretide öder demi yani:ehe:ehe
valla o ortamda paranın lafı olmaz,keşke bende orada olabilseydim , keşke bunları bende yaşayabilseydim yaa,ne güsel eğlenmişsiniz.... teşekkürler dreamboys....:spr :spr

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürü sadece ben hak etmiyorum.katılan tüm herkes'e teşekkürler;)

yasininyeri

yasininyeri

Üye
eskişehire bekleriz adalara:D

D3N1Z

D3N1Z

Üye
izmirden de giden olmus dimi ? verca baya resmi bulusma olmus ya kartlai felan manisada da bulusldu he buyuyor iste bay ya hadi baqim )

teomaxi

teomaxi

Üye
negative sessiz durma benim biletim cam kenarı unutma ben öle her uçağa binmem bana özel ibrahim tatlısesin uçağından olsun 3,4 kişiyi alırım okadar eee bu biletler sendense bende brezilyaya götürüceğim sizi
:ehe:ehe:ehe:ehe

Ozan

Ozan

Admin
abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)güseş:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

cemmec

Üye
güzelmiş

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
ortam 10 numara ama garson 20 numara

blackmetalic

blackmetalic

Üye
Ben daha o zamanlar siteye üye değildim keşke olsaydım ama izmir buluşmasında vardım.....

looney

looney

Üye
eeee iii eylenmişsiniz bizde artık bir istanbul buluşması istiyoruz :)

Ozan

Ozan

Admin
Ben daha o zamanlar siteye üye değildim keşke olsaydım ama izmir buluşmasında vardım.....
Evet aramıza hoşgeldin, Güzel bir giriş oldu :oke:

eeee iii eylenmişsiniz bizde artık bir istanbul buluşması istiyoruz :)
Ummarız İstanbul da böyle güzel organizasyonlar yapar veya yapacaktır, buna imkanları fazlasıyla var ancak organize olmaları ve İstanbul lu üyelerin biraz daha duyarlı olmaları gerekiyor

macline

macline

Üye
Ben de o zamanlar üye değildim. Tam anlamıyla gezmemişim siteyi daha. Bugün görüyorum resimleri Ortam Mükemmel 10 numara olmuş. Garsonun altını özellikle çizmek lazım :ehe

Ama resimlerde Gs-Bjk maç resmi vardı Onu görünce sandalyeden devrildim düştüm yerlere Gülmekten yaaa...

Sakın neden diye demeyin Nedenini bende anlayamadım. :ehe:ehe:ehe

Üst Alt