1. Maxicep Manisa Buluşması.... fotograflar

Sponsorlu Bağlantılar

FerreT

FerreT

Üye
Dreamlerin hepsi birbirine benziyor..Boys hariç :)

canturgay

canturgay

Üye
bak yine özendim şimdi...:)
ama gördüğüm kadarıyla en güzel buluşma..diyebilirimm.

bidee.

abimmm ne kadar sempatik böyle yaa...:)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
gerçekten çok güzel bi buluşmaydı...:oke: çok eğlendik, çok güldük... çok değerli vakit geçirdik hep beraber... gördüğünüz gibi bol bol resim çekildik... gelen arkadaşlara çok çook teşekkürler...

(yalnız buluşmayı dreamboys tek başına organize etmedi yanii...: ? :dry::oku:bangin:)

Nazy

Nazy

Üye
n

(yalnız buluşmayı dreamboys tek başına organize etmedi yanii...: ? :dry::oku:bangin:)
Organize falan herşey güzeldi gerçekten.....
ama bir erteliyemediniz gitti varya neolurduki bende orda olsaydım:agla

elmyra

Üye
walla onu bilmemde ben janberg in yüzünde nedendir bilmem ama hep muzur bir gülüş görüyorum hani böyle bişey yapmış yada heran bir yaramazlık yapacakmış gibi:ehe:ehe:ehe:ehe

canturgay

canturgay

Üye
n
Organize falan herşey güzeldi gerçekten.....
ama bir erteliyemediniz gitti varya neolurduki bende orda olsaydım:agla

demi ya..hem havalar biraz daha isınırdı..hemde nazy de gelmiş olurdu..:ehe

ama onlarında sınavları varmış..hak vermek gerek..
yoksa seni mi kıracaklardı.. :)

dreamgirls

dreamgirls

Üye

ya bu resmin bizim baktığımız kısmı nerde?:islik ekleyebilir mi kimdeyse...:naughty:
biz kızlar bi tarafa, uğur başka bi tarafa bakmış:ehe:ehe

Ozan

Ozan

Admin
gerçekten çok güzel bi buluşmaydı...:oke: çok eğlendik, çok güldük... çok değerli vakit geçirdik hep beraber... gördüğünüz gibi bol bol resim çekildik... gelen arkadaşlara çok çook teşekkürler...

Uğur' a dediğimiz herşey sana da geçerli oldugundan gerek görmedik :deal:

Desek de ...

Yine de organizasyon için sana da tesekkürler. :)

Hemşire, merve ve asil kuzen e de tesekkurler. :aman2::ehe

Kuzen

Kuzen

Üye

ya bu resmin bizim baktığımız kısmı nerde?:islik ekleyebilir mi kimdeyse...:naughty:
biz kızlar bi tarafa, uğur başka bi tarafa bakmış:ehe:ehe

Bende var sanırım o resim.Başka resimlerde var ama eklersem dayak yiyebilirim :islik:P:

POWER

POWER

Üye
Baya eğlenmişsiniz ne güzel ;)

Kuzen

Kuzen

Üye
Akşam boyutlarını küçülterek yollarım sana :)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
walla işin ucunda dayak yeme ihtimali var, paylaşılmıcak, kötü yakalanmış fotolar çünkü:):)
esra gebertir, demedi demeyin...:islik

teomaxi

teomaxi

Üye
handsome macunu sensiz yedik haklısın ama senin için özel olarak bidaha toplayıp mesir macunu yeriz üzülme:coold::maxicep:

teomaxi

teomaxi

Üye
negative bize teşekkür etmek yok sanırım yeni üyeyiz diye unutuluyoruz kimse bilmiyorki kızları evinden alıp buluşma yerine ben getürdüm negative sana duyurulur:agla:nono::(:angry::off:

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
bende slayt hazırladım sizlere sunucagım 1 saat sonra

FerreT

FerreT

Üye
walla işin ucunda dayak yeme ihtimali var, paylaşılmıcak, kötü yakalanmış fotolar çünkü:):)
esra gebertir, demedi demeyin...:islik

Görmek istiyoruz..Paylaşılmayan resim dalsız ağaca benzer..Esra kim bu arada :hmmm

Üst Alt