xkadir61 Üye by_bilinmez' Alıntı: şansına küs ben olmayacam o maçta Genişletmek için tıkla ... dünya küçük eldette biryerlerde, rakip oyuncu olursun karşımda
by_bilinmez' Alıntı: şansına küs ben olmayacam o maçta Genişletmek için tıkla ... dünya küçük eldette biryerlerde, rakip oyuncu olursun karşımda
by_bilinmez Üye yaz aylarında istanbulda değilim doğu ve güneydoğu anadolu bölgelerinde turistik takılıcam
Salihyet Üye Konu Sahibi Her buluşmada by bilinmez ve xkadir çatışıyo konuyu söyleyinde biz de bilelim..
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Salihyet' Alıntı: Abin ile konuştm, halı sahada görmek isteris seni --------------- Ekleme --------------- Gelecekmisin peki ? Genişletmek için tıkla ... kesinlikle geliyorum listeye ekleyin beni --------------- Ekleme --------------- gelcem ama ben kalecimi olcam oyuncumu
Salihyet' Alıntı: Abin ile konuştm, halı sahada görmek isteris seni --------------- Ekleme --------------- Gelecekmisin peki ? Genişletmek için tıkla ... kesinlikle geliyorum listeye ekleyin beni --------------- Ekleme --------------- gelcem ama ben kalecimi olcam oyuncumu
Salihyet Üye Konu Sahibi Gelecekler kesinleşsin kaleciyi dışarıdan getirteceğim, sıkıntı yaşanmaması için.. [uyarsa ]
macline Üye Salihyet' Alıntı: Abin ile konuştm, halı sahada görmek isteris seni --------------- Ekleme --------------- Gelecekmisin peki ? Genişletmek için tıkla ... Yok yok salih Ben halı saha maçına gelemem... İşlerimi daha yeni ayarladım zorda kalırım. Kusura bakmayın
Salihyet' Alıntı: Abin ile konuştm, halı sahada görmek isteris seni --------------- Ekleme --------------- Gelecekmisin peki ? Genişletmek için tıkla ... Yok yok salih Ben halı saha maçına gelemem... İşlerimi daha yeni ayarladım zorda kalırım. Kusura bakmayın
xkadir61 Üye Salihyet' Alıntı: Her buluşmada by bilinmez ve xkadir çatışıyo konuyu söyleyinde biz de bilelim.. Genişletmek için tıkla ... yaw sevdiğimde onu, yoksa bir alıp veremediğim yok
Salihyet' Alıntı: Her buluşmada by bilinmez ve xkadir çatışıyo konuyu söyleyinde biz de bilelim.. Genişletmek için tıkla ... yaw sevdiğimde onu, yoksa bir alıp veremediğim yok
by_bilinmez Üye xkadir61' Alıntı: yaw sevdiğimde onu, yoksa bir alıp veremediğim yok Genişletmek için tıkla ... tabi yha ölümüne kankayız
xkadir61' Alıntı: yaw sevdiğimde onu, yoksa bir alıp veremediğim yok Genişletmek için tıkla ... tabi yha ölümüne kankayız
Fatih[Sag0]HiphoP Üye yha temmuzun ilk haftasında yapsak buluşmayı olurmu sabırsızlıkla temmuzu bekliyorum