Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.Maxicep En GüzeL Fotograf aLbümü YarışMası..( 15.02.2008 BAŞLAYACAK)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet
Üye
ben yazım hataları konusunda geniş bi arşive sahibim manzara , camiler ve ilginç resimler çekmişliğimde var.. (yanlış anlamadıysam kendi çektiğimiz resimler olacak öyle değil mi ? arak olmasın yani )
ben yazım hataları konusunda geniş bi arşive sahibim manzara , camiler ve ilginç resimler çekmişliğimde var.. (yanlış anlamadıysam kendi çektiğimiz resimler olacak öyle değil mi ? arak olmasın yani )
ben kesin katılırım bi kenara not edin beni
dosyaların orjinalinide rarlayıp yollasak iyi olur. çünkü çoğu telefon fotoğraf ayrıntılarını resime ekliyor
örnek: cihaz lens odak vs vs
ycg35
Üye
allahhh şu yarışma açılsın tmmdır 5 gndn beri karaburundan giriyorum burda bol bol foto çektim bomba gibi geliyorum açılın uleyyynnn
ouSahin
Üye
Konu Sahibi
öle rastgele fotograf koyma olmucak kategorelir içinde olcak arkadaşım...
enigma
yarışma katılımı 3 hafta sürcek ona göre katıldıgını paylaştıgın fotograflarla belirtirsin...
rar la filan işimiz yok.. kuralları görünce anlarsın
enigma
Üye
katagorileri bilseydik bari şimdiden başlardım
Makro
Manzara
Portre gibi sanırım
bu arada tarihi uzattık gereken açıklama 1 inci sayfamızda vardır..
mostwanteds
Üye
Resimleri paylascagımız topıc ne zaman acılıcak acaba
ouSahin
Üye
Konu Sahibi
15.02.2008 tarihinde arkadaşım anasayfaya bakmadın sanırım
Nazy
Üye
Yarışmanın Daha Kaliteli Olabilmesi İçin
Başlangıç Zamanını Biraz Erteledik.
Ama Beklemenize Değecek Bir
Yarışma Olacağından Emin Olabilirsiniz.
Harika Olucak
hackerby17
Üye
Telefonum Teknik Serviste Eğer 15 ine kadar Gelirse Ki İnş. Gelir Mutlaka Katılacam gecen Avatar Yarısmasına 3 aylık üye olamadıgım için katılamamıstım