1. Maxi Msn Zirvesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
1. Maxi Msn Zirvesi
30.08.2007 saat 19:00 işte katılımcılar ve ekran görüntüsü

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar.

Sitemizde kuralları bildiğiniz üzere küfür kullanımı kısaltma dahi olsa yasaktır. Fakat konuyu açan arkadaşımız ve diğer resim ekleyen arkadaşlarımız kendinleri yazmadıkları için bir sorun teşkil etmediğini düşünerek bu resimleri paylaşmışlardır.

İlgili resimler editlenerek konuya devam edilecektir. Msn'deki paylaşımlar hakkında konuşulabilir. Resim içersinde dahi olsa küfür gösterilemez sitemizde.

Ayrıca kimsenin hangi ortamda nasıl konuşacağına ve nickine-iletisine karışamayız. Fakat oradaki görüntüler buraya yansıtılırsa veya burada aynı ifadeler kullanılırsa yanlış yapılmış olur.

Bilginize :oke:

prince of hell

prince of hell

Üye
oke istersen ben editler sana yollarım ahmet benimkini yukardaki resim benim çekimim 3 msn açıcak kadar çatlak olan exelans değil yani :D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İlgili resimler editlendiği taktirde konu içerisinde paylaşıma devam edilebilir. Ama az önceki şartlarda buraya koyulması uygun değildir.

Siz kendiniz gerekli düzenlemeleri yaparak devam edebilirsiniz. :oke:

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
şikayetiniz varsa bana yazabilirsiniz herkese eşit yaklaşacağımı temenni ederim ,bazı şeyler gözden kaçabilir gözden kaçırdığım ayrıntılar için tüm maxi ailesinden özür dilerim.

ouSahin

ouSahin

Üye
ßen bütün arkadaşlardan özür dilerim..

istemedende olsa böle bişe oldu ama tamin etmiodum çoqlu knuşmaya katılcaqımı ben nickimi bir kere yazarım kalır o an o kadar keyfili bir knuşma olmuştu ki iştende yorqun qelmişim zaten öle unutmuştum...Kimse bişe demeyince öle kaldı:(

tepki alcaqını bilmiodum ama...o resmin öle çizilmesi we bana edepsiz sayqısız bir maxicep üyesi denilmesi çoq koydu..

ßeni tanıyan bilen bilir benim sayqım sonsuzdur

haklısınız..

özür dilerim..sayqılarımla OuSsS:(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kimseye saygısız, edepsiz diye hitap edilmedi.

Oğuz sonuçta senin kendi kişisel alanındır msn'deki yazıların. Biz ona ne karışabiliriz ne de sorgulayabiliriz. Bize düşmez.

Ama oradaki yazılar burada paylaşılırsa sorun ortaya çıkar. Dolayısıyla eklerkende silinmesi gerekir o yazıların.

Bu da gayet normaldir :oke:

prince of hell

prince of hell

Üye
kankamseni biliyoruz seni o konuşmaya ben kattım haberin yoktu neyse oldu bitti kimse edepsiz değil sen çok iyi birisin ;)

systemexp

Üye
oğuz,senin isteyerek yapmadığını ismini bilen anlamıştır,zaten..Van dostumda sadece dikkatinizi çekip,uyardı.

ouSahin

ouSahin

Üye
tşk ederim:) nese kapansın bu konu:) ama çoq şey kaçıranlar oldu :D:D

prince of hell

prince of hell

Üye
ona şüphe yoq :D

POWER

POWER

Üye
Kafam yarıldı :D

prince of hell

prince of hell

Üye
nie :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt