1 kez mavi ekran hatası aldım çok acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gs.sebnem

gs.sebnem

Üye
    Konu Sahibi
1 kez mavi ekran hatası aldım çok acil yardım
arkadaşlar bugün mavi ekran hatası aldım.laptopu kapatıp tekrar açtım.nette araştırmalarıma göre ram bozulmuş yada laptop çok ısınmış fanlar yetersiz kalmış cevabını aldım.bu 1 kez başıma geldi.yalnız beni en çok karıştıran herzaman girdiğim bir pc oyun sitesinin adresine tıklar tıklamaz bu hatayı almam.laptopu tekrar başlattığımda ise (avast free antivirus kullanıyorum) avast normal güncellemelerini yapamadığı uyarısı geldi.güncellemeyi kendim yapmaya çalıştığımdada paket hatası aldım.şuan taratıyorum laptopu.sorum şu.bu olay virüsten mi oldu yoksa ram le ilgili bir problem mi??acil yardım lazım nolurr

Badem21

Üye
ben pc ye format at geçer benimki format atamdan once hafta 10kere mavi ekran veriyordu
ve boyle 1 yıl kullandım ve anti vürüs yoktu
:D

OğuzcanAbi

Üye
nasıl maxi ekran hatası ben pek anlamadım ekran mavi mi oluyor

Perfect!

Üye
çeşitli mavi ekran hatası var o ekran geldiğinde üzerinde yazar bişeyler sadece mavi renk görünmez (benim bildiğim ) hata oluştuğunda ekran görüntüsü alsaydın daha iyi olurdu ama genelde sistem büyük bi hatadan kurtarıldı falan olarak çıkıyor.
buda ram yada fanlardan kaynaklı olur genelde
yazılımsal bi sorun değildir bence ama hata kodu falan oluyo ona göre sebebini bulabilirsin

jeki01

jeki01

Üye
Mavi ekran hatası benim bilgisayarım da oluyordu.
Formatladım sorun yok şu an.
Winamp çalıştığında bir ara hata oluyordu ben de kaldırdım Winap programını.
Fanlarda ses geliyorsa temizlet.

Consul9

Consul9

Üye
bilgisayarda aynı anda bir çok işlemi yaparsanız sonra kitlendi felan deyip kapatmaya uğraşır ama bilg. kapatamazsanız bu hataı alırsınız önerim spyware doctor belkide virüs girmiştir pcde önceden kasma oluomuydu?

Perfect!

Üye
spyware doctor xp orjinal değilse önermem ben lisansı siliyo ve korsan yazılım uyarısı geliyor

Consul9

Consul9

Üye
hmm bnim kullandığım lisanslı hiçbir osrun yok:oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Genelde RAM'den kaynaklanır ancak yazılımsal da olabiliyor.Şuan için sorun devam ediyor mu ?

tehlike024

Üye
arkadasım donanım olarak ram ekran kartı yada hdd olsaydı kesinlikle yine yapardı.. ama seninkisi avast yüzünden oluyor... tamirini yaptığım bir laptop a bende avastı yükeldkten snra mavi ekran aldım. 2. formatta yine aynı sey 3. dede aynı şey oldu. 4. formatta avast değilde avg ile nod32 denedim ve sorun düzeldi...

caner90

caner90

Üye
ekran kartı ile ilgili olabilr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt