Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Her Ay Hediye Çekilişi Başlamıştır! (Alımlar Bitmiştir)
Sponsorlu Bağlantılar
biltek
Üye
katılanların bir listesi oluşturulsa güzel olmazmı acaba
Katılıyorum, fakat somut hediye olsa iyi olurdu maxicep tişörtü felan ya da başka bir şey bunlarla pek işim olmuyorda ondan kardeşim, kazansam bile başkasına hediye ederim gibi
Merhaba. Fikrin için teşekkürler.
Yazmış olduğum açıklamada da; başlangıç olarak ilk hediye çekilişinin bu şekilde olup her ay farklı hediyeler olacağını söylemiştim.
Farklı hediyeler elbette düşünüyorum (sonuçta bu etkinliği başlatan ve cebinden parası çıkan benim)
Sonuçlar çıktığı an bu konunun altına tavsiyelerinizi almaya başlayacağım.
Merhaba.
Katılanların listesi derken; Kimlerin katıldığını ilk sayfadan başlayıp görebilirsiniz.
Ayrıca katılım listesi çekiliş sırasında kullanacağım Office programında videolu olarak yer alacaktır.
Onun haricinde her seferinde tekrardan isim yazmak zaman kaybından başka bir şey değildir.
Not:
Arkadaşlar sonuçlar açıklandığı zaman, bu konunun altına hediyeler üzerine fikir/görüş ve önerilerinizi yazabilirsiniz.
Hepsini dikkate alacağım..
Son düzenleme:
xmustx
Üye
Merhaba,gereksizleri okursan çözebilirsin
ua_mustafa_20
Üye
katılıyorum
ExSeLANS
Üye
Katılıyorum
_YldZEneS_
Üye
Katiliyorum
GianniInfantino
Üye
Katılıyorum
Morpheuz
Üye
Katılıyorum, herkes için hayırlısı olsun
volkan_al
Üye
Katılıyorum.
55EnGizli
Üye
Katılıyorum
punisioner92
Üye
abi bu google play için aynı steam cüzdan gibi online alabileceğimiz yer varmı kredi kartıyla?