1 günlük bebeği tuvalete bıraktılar!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
1 günlük bebeği tuvalete bıraktılar!!!
Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesi Devlet Hastanesinin tuvaletinde, bir günlük bebek bulundu.

Alınan bilgiye göre, hastane şoförü Saim Durukan, erkekler tuvaletine girdiğinde, lavaboların bulunduğu tuvaletin giriş kısmında, bir hırkaya sarılı halde yere bırakılmış bir bebek buldu.
Bir günlük olduğu belirlenen ve hastanenin doğum ünitesine kaldırılan erkek bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yusuf Ziya adı verilen bebek, Keçiören'deki Atatürk Çocuk Yuvasına teslim edildi.Hastanede 4-5 gündür doğum gerçekleşmediği, bebeğin dışarıdan getirilerek tuvalete bırakılmış olabileceği belirtildi.
:( yazıklar olsun bunu yapan insanlara nasıl vicdan bu anlayamadım...

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Ne kadar da masum,ne kadar da şirin ya.Sorumlularını bulup cezalandırmak lazım.Vicdansızlar...:(

POWER

POWER

Üye
Çok normal karşılıyorum.Bu zamanda gayrı meşru ilişkiler normal oldu liselerde hamilelik vakaları çoğaldı.Daha ANNELİK gibi kutsal bi görevin bilincinde değiller.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
P_O_W_E_R'e katılıyorum

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Çok normal karşılıyorum.Bu zamanda gayrı meşru ilişkiler normal oldu liselerde hamilelik vakaları çoğaldı.Daha ANNELİK gibi kutsal bi görevin bilincinde değiller.

Düşmesinler o hataya.Böyle birşey normal karşılanamaz malesef.En nihayetinde önlem alabilirler.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Madem Bakmaycaksın Neden Doğuryorsun Adi...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ayyy kıyamam yaa....yazık ne diyimm... :(

CanceR

CanceR

Üye
14 Yaşında Erke Ile 14 Yaşındaki Bi Kızın Ilişki Sonucunda Olan Bebeğini Doğumunu Okulda Yapan Kızın Doğan çocuğu Klozette Boğması Haberini Duyduktan Sonra Bunlar Fazla Etkilemiyo :(:( Ama Yinede çok Aci Bir Gerçeği Ortaya çıkarıyo Zinanın çok üst Seviyede Olması Gerçeğini

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Yapar bunlar

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
bunlar yaparmı yapar yakında çöpe bile koyarlar:@:@:@:@

yusufucan

yusufucan

Üye
Bugünn Okuduğum 4.Cü TürKiyemizde Yaşanan Haber İnsanLar Çıldırmış arkadaş yapanları BuLup AsMak Lazım Asmakk...Gün Mahvoluyo Böyle İnsanları Görünce

--------------- Ekleme ---------------

Çöpe biLE koyarLar değiLL :( Çöpe BiLE koyanları Duymuştum :(

Ayberk q7

Ayberk q7

Üye
şu tatlı bebek bırakılırmı vicdansızlar:agla:agla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...