1 Günlük Bebeği Öldürdüler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
1 Günlük Bebeği Öldürdüler
Konya'da evli 4 çocuk babası bir adam ile 24 yaşındaki kadının, yasak aşkları sonucu dünyaya gelen bebeklerini öldürdükleri ortaya çıktı.


Konya Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde dünyaya gelen bir bebeği evinde kontrol etmeye gitmesinin ardından kayıp olduğu öğrenen yetkililer durumu savcılığa bildirdi.

Savcılık da bebeğin durumunun araştırılması için Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerini görevlendirdi. Dedektifler, kadını hastaneye doğuma getiren Zekeriya K.'yi (40) buldu. Şüpheli Zekeriya K., kadının tarım işçisi olduğunu, doğumunu yaptıktan sonra bebeğini de alarak gittiğini söyledi. Polis araştırmasının ardından bebeğin annesi Hacer K.'yi (24) bulmasıyla gerçekler ortaya çıktı.

BEBEĞİ BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ

Polis tarafından yakalanan Hacer K., Zekeriya K.'nin yanında tarlalarda işçi olarak çalıştığını, birkaç defa cinsel ilişkiye girdiklerini ve hamile kaldığını anlattı. Hastanede bir erkek bebek dünyaya getirmesinin ardından kendisini alan Zekeriya K.'nin, merkez Meram ilçesi Pireli Deresi'ne gittiklerini belirten anne Hacer K.,

"Ben araçtan indim, o araçta bebeği boğmaya çalıştı. İlkinde yapamadı, ikincisinde eliyle boğarak öldürdü, sonra da bebeğin üzerini toprakla örtüp gittik" dedi.

Gözaltına alınan Zekeriya K. de bebeğin yasak ilişkilerinden dünyaya geldiğini ve boğarak öldürdüğünü kabul etti. Bebeği öldürdükten sonra tam olarak hangi bölgeye gömdüklerini hatırlamadığını söyleyen şüpheli pişmanlığını da dile getirdi.

Polis, bebeğin cesedinin bulunması için Pireli Deresi'nde iki gün süren çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda şuana kadar bebeğin cesedi bulunamadı. Olayın faili Zekeriya K. ile bebeğin annesi Hacer K. Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Hastaneden çıkarken şüpheli Hacer K, "Bebeğimi o ş... öldürdü, davacıyım ondan" dedi.

CİNAYETİN ÇÖZÜMÜNDE HASTANENİN BÜYÜK ROLÜ

Öte yandan Konya Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi yetkililerinin 13 Ekim'de dünyaya gelen ve sağlıklı bir şekilde hastaneden taburcu olan anne ile bebeğini takibe almasıyla olaylar ortaya çıktı.

Bebekle anne arasında kan uyuşmazlığını gören doktorlar ailenin evine bir ekip gönderdi. Ekip, doğum yapan kadının ailesinden aldığı, "Kızımız bekar, bebeği de yok, karışıklık olmalı" cevabının ardından durumu savcılığa bildirdi. Bebeğin bulunamaması üzerine başlayan çalışmada polis gerçeği ortaya çıkarmış oldu.


Kaynak: Mynet Haber
 


arslansem

arslansem

Üye
Adiler :off:
 
Unstable01

Unstable01

Üye
:off::off::off: ah ikisiinide elime bi verseler....
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bir Türkiye gerçeği daha ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
767
Selim Baltaci
Cevap
0
Görüntüleme
354
Selim Baltaci


Üst Alt