1 günde emekli oldum

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
İçki içiyor ise uzak dur kardeş.Adam da önce Allah korkusu olacak.Yanında çalışan işçiye emeğinin karşılığını tam zamanında verecek.Sen başka iş bak kendine.Sana tavsiyem budur.

achambo

achambo

Üye
esnaf genelde haftalık verir

- - - Eklendi - - -

İçki içiyor ise uzak dur kardeş.Adam da önce Allah korkusu olacak.Yanında çalışan işçiye emeğinin karşılığını tam zamanında verecek.Sen başka iş bak kendine.Sana tavsiyem budur.

dede süper anlattın:)

- - - Eklendi - - -

Tek önerim ve hayat tecrübem.asla akraba yada tanıdık yanında çalışma.ve hiçbı zaman lokanta işine bulaşma.çok çektim ben

akraba işine katılmıyorum o değişir ben çalışıyorum yazları annem boş durmuyum diye yolluyo dayımın yanında çok da iş yapmıyorum haftalık alıyorum başka yerde çalışmak da istemem yani.

• Beğen
Tepkiler: Dede
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
içki içen insanların çevresinde pek bulunma derim

• Beğen
Tepkiler: Dede
HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
bence git paranı al

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ilk işe girdiğimde çay paydosunda işten kaçıp eve gelmiştim ve çalışma sürem 1 saat 45 dakikaydı, sen iyi dayanmışsın :)

bursagsli

Üye
bende çalışmaya başladım günde 10 saate yakın çalışıyorum sürekli ayaktayım bir avm de bende senin gibi ilk gün bırakmayı düşündüm iş çok zor ama gün geçtikçe alışıyorsun tabiki ayaklarda alışıyor :)
sana tavsiyem adam müsait olduğunda ne kadar para alacağını sor

время

время

Üye
Bu insanlar çok bencil çok iki yüzlü aşalık kardeşim. Orada çalışan 17 yaşında bi genç var ne olurdu da ona daha fazla para versen hem kendini sevdirirdin hemde motive ederdin ahlaksız adam. K. Bakmayın arkadaşlar. Böyle olay bana da gelmişti gençken. Kardeşim sen moralini bozma sakın Rabbim sana daha hayırlısğnı verir eminim. ;)

federico2424

federico2424

Üye
bence emekli olmamissın dostum.suresiz kendine izin vermissın.ama unutmakı hayat bunu sana tekrar yapmanı söylicek.tabikı başka şartlar altında.ve yine aynı hayat okadar acımasizdırki herşeyini elinden almaya çalısır.elindekinin ve senin kıymetini bilenlerin degerini bil.sana konuyla alakasız gelebilir ama zamanla bunuda anlayabilïrsin.allaha emanet ol.

messevim

messevim

Üye
şu hayatta 3 seçeneğin var. Ya okur biryerlere yerleşirsin veya kendi işini kurup çalışırsan yada onun bunun emri altında köle gibi çalışırsın.

Uhops

Uhops

Üye
Adamın yanına git paranı iste olurda vermezse veye senı kovacak olursa sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum de arkana bakmadan çık git.

Haluk.

Haluk.

Üye
şu hayatta 3 seçeneğin var. Ya okur biryerlere yerleşirsin veya kendi işini kurup çalışırsan yada onun bunun emri altında köle gibi çalışırsın.

kardeşim 2 seçenek de sen şuna, çünkü okumadan nasıl bi iş kurabilirsin ki?

- - - Eklendi - - -

kardeş içki içenin yanındı takılma. Ama başka iş yoksa ve paraya muhtaçsan şunu soyliyim ilk günden vermezler paranı. Yarın git müsait bi anda sor patrona maaşını . Vermezse zaten çalışmaya gerek yok.

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
git adama paramı ver falan de al paranı bi dahada gitme