1 günde emekli oldum

Sponsorlu Bağlantılar

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
1 günde emekli oldum
17 yaşındayım.Ramazana kadar çalışıp telefon almayı planlıyordum.Zar zor bir esnaf lokantasında komi olarak iş buldum.Ücreti konuşmadık ama günlük almayı planlıyordum.Bugün tam 16 saat çalıştım.En az 20 kere pakete gittim.Akşam 10 oldu artık ayaklarım morarmıştı.Neyse son temizliği yaptım önlüğü çıkartıp ücretimi vermesini bekledim.Gelip sırtıma vurup yardımların için sagol aslanım deyip arkada birasını içmeye devam etti.Eğer yorgun olmasaydım kafasından yere sürttürerek kıvılcım çıkartırdım.Ayaklarım şişmiş durumda.Yarında gitmicem.İstemiyorum yeni telefonda...

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve Dede

plajterligi

plajterligi

Üye
Eğer böyle bir isteğin varsa hemen bırakma bence, bugün yaşadığında bir deneyim olmuştur senin için.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Diyebileceğim Haklı İken Kendini Haksız Duruma Düşürme :oke:
Başka Biryer De Bulabilirsin..

serif55

serif55

Üye

Hevesim kırıldı,moralim bozuldu...Sadece gün boyu uyumak istiyorum.

Çalışmayana ekmek yok demişler kardeşim, keşke ücreti konussaymissin gün sonunda ona göre hareket ederdin. Ama sabret biraz hiç olmazsa bi amacın var olgun davran iki günde pes etme.

Allah kolaylık versin umarım istediğin telefonu alırsın kardeşim ;)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Diyebileceğim Haklı İken Kendini Haksız Duruma Düşürme :oke:
Başka Biryer De Bulabilirsin..

Abi moral 0 2-3 gün paketten topladığım bahşişler ile sigaramı içerim.Sonra yatmaya devam.Yemişim telefonunu.Birikmiş bir 200 tl olcaktı günübirlik bir İstanbul yaparım onlada...

- - - Eklendi - - -

Çalışmayana ekmek yok demişler kardeşim, keşke ücreti konussaymissin gün sonunda ona göre hareket ederdin. Ama sabret biraz hiç olmazsa bi amacın var olgun davran iki günde pes etme.

Allah kolaylık versin umarım istediğin telefonu alırsın kardeşim ;)

Para lafı yapmayı pek sevmiyorum ama...Neyse

TeenwolfeR

Üye
Belki haftalık verecektir paranı.

serif55

serif55

Üye

Abi moral 0 2-3 gün paketten topladığım bahşişler ile sigaramı içerim.Sonra yatmaya devam.Yemişim telefonunu.Birikmiş bir 200 tl olcaktı günübirlik bir İstanbul yaparım onlada...

- - - Eklendi - - -

Para lafı yapmayı pek sevmiyorum ama...Neyse

İş hayatında mecbursun kardeşim kimse kimsenin hayrına çalışmıyor ilerde daha iyi anlarsın ;)

esokmen

esokmen

Üye
Esnaf dukkaninda gunluk olmaz abi, orasi lcw blue falan degil :) bir hafta bekle.

fayzteck

fayzteck

Üye
Tek önerim ve hayat tecrübem.asla akraba yada tanıdık yanında çalışma.ve hiçbı zaman lokanta işine bulaşma.çok çektim ben

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Orda çalışan garsonla konuştum bu sana para vermez bahşiş ne alırsa o dedi.

serif55

serif55

Üye
Orda çalışan garsonla konuştum bu sana para vermez bahşiş ne alırsa o dedi.

O zaman ilk iş yarın parayı konuşmak olsun kardeşim ayrıca çalıştığına dair bi garantin yani ispat edebileceğin birşeyde yaptir mutlaka

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
O zaman ilk iş yarın parayı konuşmak olsun kardeşim ayrıca çalıştığına dair bi garantin yani ispat edebileceğin birşeyde yaptir mutlaka

Abicim yarın ölsem gitmem.Gidersem bira şişelerini kafasında kırarım.

serif55

serif55

Üye
...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Özgüvenini Kaybetme, Burası Olmazsa Başka Yer Olur, Bu Hayat Sonuçta. Sen Birgün Çalışacaksın Bugün Olmazsa Yarın, Ama Özgüvensiz Bu Çalışma Hayatı Olmaz..

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Anlaşılan kafanda bitirmissin kardeşim sen neyse hayırlısı buymuş belki daha iyi bi iş çıkar önüne ;)

Aynen.Ah keşke osmanlıdaki kadro boş olsaydı....öğlen 12 akşam 10 günlük 35 tl idi....

serif55

serif55

Üye
Eğer temizlik işi beni bozmaz dersen günlük temizligede gidebilirsin 45-50 lira günlük alırsın, tabi senin cevrende nedir ne değildir bilemem ama

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Arkadaslarin da dedigi gibi asla bir akrabanin yaninda ise girmeyin.Is ciddiyetiniz bozulur,problem yasarsiniz.Ben akrabamin is yerinde yazin bir ara ortalicilik yapmistim anam aglamisti 3 ay,adam 1000 lira ancak verdi.Gecen yaz camci da oyle kafama gore calisarak 550 lira tek bir ayda almistim.Hem de surekli monoton bir sekilde calismadan,gezerek.

• Beğen
Tepkiler: Dede