1 Gb lık Hafıza Kartında 1,7 Gb lık Dosyalar???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mfacem

Üye
    Konu Sahibi
1 Gb lık Hafıza Kartında 1,7 Gb lık Dosyalar???
Arkadaşlar bugün hafıza kartıma zil sesi eklemek için bilgisayara bağladığımda "images" dosyasının boyutu dikkatimi çekti. Mouseu üstünde tuttuğumda dosya boyutu 35 küsür gb gözüküyordu. (hafıza kartı 1 gb) klasöre girdiğimde 200910 klasörünün içinde eklediğim resimlerdede görünen saçma sapan dosyalar olduğunu gördüm. kimi 1,7 kimi 1 gb boyutunda görünüyordu.(aşağıda resimlerin linklerini ekledim) Ama işin ilginci benim hafıza kartım toplam 1 gb. Bu neden kaynaklanıyor.? Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.:hmmm

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
virüs galiba onlar hafıza kartına baya dolmuş biçimlendir

merty24

merty24

Üye
hafıza kartının gizli klasörleridir onlar eğer hafıza kartını kullanamıyorsan farmat çek ama bi sorun yokssa kullanmaya devam et:oke:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Sen o hafıza kartını bir virüs taraması yap bence hiç iyi görünmüyor.
niçin klasör isimleri birbirine girmiş anlayamadım.
Kartına format attıktan sonra USBVaccine programı ile kartının autorun. dosyasını sabitle ki virüsler autoruna ulaşamasın.

mfacem

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartının gizli klasörleridir onlar eğer hafıza kartını kullanamıyorsan farmat çek ama bi sorun yokssa kullanmaya devam et:oke:
PAlBTN dosyası kartın gizli klasörü haklısın ama diğerlerinin ilgisi olduğunu sanmıyorum. Yardım için teşekkür ederim
Sen o hafıza kartını bir virüs taraması yap bence hiç iyi görünmüyor.
niçin klasör isimleri birbirine girmiş anlayamadım.
Kartına format attıktan sonra USBVaccine programı ile kartının autorun. dosyasını sabitle ki virüsler autoruna ulaşamasın.
Evet banada iyi görünmedi :D Birde klasör isimleri dediğin gibi birbirine girmiş (o klasörleri ben oluşturmadım.) Ayrıca resimde dikkat edersen oluşturulma tarihi birinin 2041 !!! birinin 2015!!!
Yardım için teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Antivirüs taraması (Kaspersky 6.0.3.837 lisanslı) sonucunda "Hiçbir Tehdit Bulunamadı" ?

tugrul_human

tugrul_human

Üye
kardeş bu virüsü kim çıkardıysa allah bin bela yani banada aynısı oldu sen o kartı çöpe at kardeş format taratma felan hiçbir işe yaramaz ben cok biçimlendirip birçok antivirle tarattım ama düzelmiyor onu at başka kart al ama mmc kart ise biraz zor bulunuyor :D kayseride hiç yoktu ist dan getirttim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt