1 gb flash diskinizi sanal olarak 2 gb ta çıkarın nasıl mı buyrun içeri

Sponsorlu Bağlantılar

aslance

Üye
abicim boş dava. görünürde 2gb olu yor ama içine 2gb lik dosya atmayı hiç denedinmi veya flashı hiç biçimlendirdinmi? yani sonuçta flashın 1gb dir.

belki resim inandırıcı olur

POWER

POWER

Üye
1 gb lik flash diskin 2gb GÖZÜKMESİNİN yararı nedir?Hava mı atcaz?Sanal olarak 2gb olmasının faydası nedir?

Eğer yararını buraya MANTIKLI bi şeklde yazarsanız konunuzu üst konu yapcam değilse dğer konularla birlikte silecem.!

toprakumit

toprakumit

Üye
1 gb lik flash diskin 2gb GÖZÜKMESİNİN yararı nedir?Hava mı atcaz?Sanal olarak 2gb olmasının faydası nedir?

Eğer yararını buraya MANTIKLI bi şeklde yazarsanız konunuzu üst konu yapcam değilse dğer konularla birlikte silecem.!
POWER aynı konuyu bende açmıştım... Belki görmüşsündür. Yani hiç bi özelliği yok sadece karta format atıp bilgileri siliyor.. Tabi kimsenin haberi olmadan... Bu arada silmek demişken benim de şu konuyu silsene mahçup olmayalım arkadaşlara...

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...b-hafiza-kartinizi-2-gb-yapalim-3-117900.html

asicocuk0671

Üye
arkadaş çok güzel bi pro çok saol emeğe saygıı:D

swap5F19

swap5F19

Üye
    Konu Sahibi

k.i.b. dostum

mustafaguzel

Üye
bunu baska bir siteden indirmistim parametre hatası veriyordu simdi deniyorum

--------------- Ekleme ---------------

bunu regeditten düzeltemiyormuyuz

greeneye09

greeneye09

Üye
NaSıL oLacak bu yaa yazın açıklamalı ;)

Quaresma_14

Üye
ben daha önce denemişdim olmuşdu gerçekden de 2 gb yapıyo ama bu programmyıdı hatırlamıyorum.. bi bakıyım

biala

Üye
bnm memory cardı 1 gbden 2gbye cıkardı tesekkürler bu programı paylasanlar için

acipayamlim

Üye
agam bu program flash belleği bozdu doğru dürüst program atsana

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Bu gereksiz konuya neden haala asma kilidi vurmamışlarki :D

viphayat

Üye
Boşuna ugraşmayın 1 gb hafıza kartı fiyatına 2 gb hafıza kartı sadece 6 tl ne gerek var da ugraşıyosunuz. hadi 1 gb 4-8 gb falan yapsanız neyse :)
Firmamız ithal etmiş olduğu hafıza kartı ve flash bellek çeeşitlerini toptan satmaktadır. Fiyatlar piyasaya göre düşüktür. A kalite ve tam kapasitedir. detaylar için
saygılarımızla...

veli_efendi

veli_efendi

Üye
denemek lazım

Hasan

Üye
Ben olsam denemezdim çünkü hafıza kartının kalitesini düşürür bi süre sonra hafıza kartı bozuk diye hata verir hem 2Gb diye göstertince ne olacak ki

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
dostum bu gibi şeyler sadece sözde dir ve çıkmayacağını bile bile başlığa tıklar ve okursun konuyu olmayacağını herkes bilir :) bu gibi konuları sadece zevkine okuyun gülün ve geçin :)

turker10

turker10

Üye
arkadaşlar akıl var mantık var böyle şey olur mu olsa olsa ''doğan görünümlü şahin olur'' ama sonuçta gene şahindir....:ehe

Üst Alt