Gerçekleştirilen Buluşmalar 1.ESKİŞEHİR buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
Ummarım güzel bir buluşma olmuştur
Fotoğrafları bekliyoruz.

Ben gelmek istemiştim ancak 1 hafta öncesine kadar Uçak bileti bulamadım maalesef o yüzden askıda kaldı ve gelemedim. Birdaha böyle bir organizasyona katılmayı düşündüğümde de en azından 1 ay önceden biletimi alacağım , ders oldu :)

ouSahin

ouSahin

Üye
öcelikle herkezden çok özür diliyerek gelemiyecegimi söylemek zorundayım...Güzel bir plan olcaktı kafa dinleme ve vakit geçirme adına güzel bir hafta sonu olcaktı..ama olmadı bu saatten sonra bilet alamam zaten..

herkeze iyi forumlar ve iyi eglenceler...

Kusura Bakma Leiche...

Gelemiyecegimi zaten belirtmiştim bu konu hakkında gerçekten çok moralim bozuldu...Herkezden özür diliyorum...Bir dahaki İstanbul'da dahil diger Maxicep buluşmalarına katılmama kararı aldım...

herkeze iyi eglenceler..Tekrardan Kusura Bakmayın..

Salihyet

Salihyet

Üye
Tatilm yapamadığım, 12 saat [öğle 12-gece 12] çalışıyorum, kusura bakmayın ama işimden izin alabilseydim babam geldi almanyadan 1 senedir görmüyorum adam akıllı yine gelemeyecektim :( kusuruma bakmayın [üç kuruş için.. :( :( ]

goklerinhakimi

goklerinhakimi

Üye
e hani fotoğraflar ?

schumici

schumici

Üye
ooo abi sen ne diyosun bizde çok kızdık. ama herşeye rağmen çok harikulade geçti buluşma resimleri eklemeye başlıycam şimdi

toprakumit

toprakumit

Üye
umarım,hoş bi buluşma geçirmişsinizdir Toprağın sitemi istanbuldan söz tutup gelmeyenlere,eper kızmış sanırım :ss

Abi benim sitemim kimseye olamaz çünkü kimse beni bağlamaz :):):)

Ummarım güzel bir buluşma olmuştur
Fotoğrafları bekliyoruz.

Ben gelmek istemiştim ancak 1 hafta öncesine kadar Uçak bileti bulamadım maalesef o yüzden askıda kaldı ve gelemedim. Birdaha böyle bir organizasyona katılmayı düşündüğümde de en azından 1 ay önceden biletimi alacağım , ders oldu :)

Abi senlik bir durum yok sen zaten bana belki gelebilirim de gelemeye bilirimsde demiştin... Gelemedin sağlık olsun :):):) Bidahaki sefere.... İnşallah :)

Gelemiyecegimi zaten belirtmiştim bu konu hakkında gerçekten çok moralim bozuldu...Herkezden özür diliyorum...Bir dahaki İstanbul'da dahil diger Maxicep buluşmalarına katılmama kararı aldım...

herkeze iyi eglenceler..Tekrardan Kusura Bakmayın..

Sen bize geliyoruz dedin bende ona göre plan yaptık.... Eğer gelemiyecekseydiniz boşa laf söylemeyecektiniz... Zaten buluşmalara katılmıyorsun bundan sonrada katılmasan olur... Sevgiler....

Tatilm yapamadığım, 12 saat [öğle 12-gece 12] çalışıyorum, kusura bakmayın ama işimden izin alabilseydim babam geldi almanyadan 1 senedir görmüyorum adam akıllı yine gelemeyecektim :( kusuruma bakmayın [üç kuruş için.. :( :( ]

o zaman çalışma zamanlarına göre söz verecektin..... Yani geliyorum demekle olmuyor....

alli26

alli26

Üye
Foto Yokmu Memleketten

toprakumit

toprakumit

Üye
Macline senlik bir durum yok senide söylemeyi unuttum kusura bakma ;)

xkadir61

xkadir61

Üye
oo toprakümit'beyde teşvik ettiler.:)

toprakumit

toprakumit

Üye
ooo kadir bey nasılsınız ;)

xkadir61

xkadir61

Üye
bıraktığınız gibiyim,
geçirdiğimiz güzel günler için mutlu:)
sizlerden ayrıldığım için üzgün :(

toprakumit

toprakumit

Üye
xkadir61

xkadir61

Üye
1 hafta yada 10 gün bana uyar, ne öyle birgünlük buluşmamı olurmuş.

toprakumit

toprakumit

Üye
Hangi gurup 3 gün yapmışki :ehe Ben zaten şu anda buluşmanın 5. günüündeyim :D:D:D

xkadir61

xkadir61

Üye
birdahaki sefere rekoru kırılmayacak şekilde eğale edelim

toprakumit

toprakumit

Üye
aynen kardeşim 10 gün yapalım o zaman :ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hatta tatil şeklinde olsun kamp şeklinde çadırlı falan ;) deniz kıyısında yada dağda :D

xkadir61

xkadir61

Üye
hatta tatil şeklinde olsun kamp şeklinde çadırlı falan ;) deniz kıyısında yada dağda :D

aklına sağlık, bak bu daha iyi olur, birde konu başlığı;maxicep kamp buluşması falan:D

Üst Alt