Ozan
Admin
öcelikle herkezden çok özür diliyerek gelemiyecegimi söylemek zorundayım...Güzel bir plan olcaktı kafa dinleme ve vakit geçirme adına güzel bir hafta sonu olcaktı..ama olmadı bu saatten sonra bilet alamam zaten..
herkeze iyi forumlar ve iyi eglenceler...
Kusura Bakma Leiche...
umarım,hoş bi buluşma geçirmişsinizdir Toprağın sitemi istanbuldan söz tutup gelmeyenlere,eper kızmış sanırıms

Ummarım güzel bir buluşma olmuştur
Fotoğrafları bekliyoruz.
Ben gelmek istemiştim ancak 1 hafta öncesine kadar Uçak bileti bulamadım maalesef o yüzden askıda kaldı ve gelemedim. Birdaha böyle bir organizasyona katılmayı düşündüğümde de en azından 1 ay önceden biletimi alacağım , ders oldu![]()

Bidahaki sefere.... İnşallah 
Gelemiyecegimi zaten belirtmiştim bu konu hakkında gerçekten çok moralim bozuldu...Herkezden özür diliyorum...Bir dahaki İstanbul'da dahil diger Maxicep buluşmalarına katılmama kararı aldım...
herkeze iyi eglenceler..Tekrardan Kusura Bakmayın..
Tatilm yapamadığım, 12 saat [öğle 12-gece 12] çalışıyorum, kusura bakmayın ama işimden izin alabilseydim babam geldi almanyadan 1 senedir görmüyorum adam akıllı yine gelemeyecektimkusuruma bakmayın [üç kuruş için..
![]()
]
bıraktığınız gibiyim,
geçirdiğimiz güzel günler için mutlu
sizlerden ayrıldığım için üzgün![]()
İnşallah bidahaki sefere buluşma 5 gün olacak 
Kardeşim benim yaİnşallah bidahaki sefere buluşma 5 gün olacak
![]()

hatta tatil şeklinde olsun kamp şeklinde çadırlı falandeniz kıyısında yada dağda
![]()