Gerçekleştirilen Buluşmalar 1.ESKİŞEHİR buluşması

Kadir gelmene çok sevindim Ya Fatih sen geliyomusun kardeşim yoksa gelmicekmisin

macline

Üye
oooooooooffffffff offfffffffffffff

macline

Üye
Toprağım Allah'tan ümit kesilmez. Ben bu halde bile gelmeyi düşünüyorum ama nasıl

okuduysan anlamışsındır...

schumici

Üye
millet gelmemezlik yapmayın haaa konuşmam

evet arkadaşlar.yaklaşık 2 ay önce açılan bi konu..
2 ay boyunca şöyle yapalım, böyle edelim.tarzı konuşmalar yapıpta son gün son dakika
vay. uyuyakalmışım.vayy 1 hafta sonra diye biliyordum.gibi bahaneler geçersizdir.bilgilerinize...

schumici

Üye

hay ağzına sağlık canturgay

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

turgayın dediği gibi bahanelere kapalıyız. hele hele şunu yaparız bunu yaparız diyipte sonrada otobüsü kaçırdım uyanamadım şu oldu bu oldu diyenlere KAPALIYIZ! ! !

xkadir61

Üye
inşallah cumartesi ögleden sonra oradayım.

ouSahin

Üye
Ali abi gelemiyor sanırım...

Salihle knuşucam ona göre netlik kazancam onla benim durumum hakkında...Daha Biletleri Bile Alamadık...Bakalım Trenlede gelebiirim..

Leiche senle msn de görüşmek istiyorum dostum..

Yaw ne oluyosa İstanbullular bozuyor işi... Walla helal size

ya arkadaşlar bu buluşmaya kaç kişi katılıo?daa netlik kaznmadımı katılanlar we yapılması planlananlar.buluşma gününe as kaldı.bide sanırım kıs arkadaşlarımısdan pek katılım yok...

valla ne cevap verecem ben de bilemiyorumm..katılımcı sayısı hakkında ..
ama bayan arkadaşlarımızın sayısı minimum 3 olur diye tahmin ediyorumm..

ouSahin

Üye
öcelikle herkezden çok özür diliyerek gelemiyecegimi söylemek zorundayım...Güzel bir plan olcaktı kafa dinleme ve vakit geçirme adına güzel bir hafta sonu olcaktı..ama olmadı bu saatten sonra bilet alamam zaten..

herkeze iyi forumlar ve iyi eglenceler...

Kusura Bakma Leiche...

schumici

Üye

kardeşim gel yaaa bileti sorun etme bilet hep bulunuyo o yönden için rahat olsun ama gelin yaaa asmayın

iremm

Üye
buluşma yarın öyle mii umarım eğlenirsiniz fotoları bol bol çekip siteye koyun

suanda bulusmamızın 48. Saatindeyiz... Her sey harika ve suanda nargilemi icip cayımı yudumluyorum...
istanbullu arkadaslara tesekkürler, gelselerdi bu kadar eglenemezdim... İstanbullular xkadir haric...bidaha tutamayacagınız sözler vermeyin ben bi sôz icin 1200 km yaptım. Tekrardan istanbul kafilesine tesekkürler
Not: istanbul kafilesi icin söylenecek cok söz var ama o sözler bende kalsın... Size mutluluklar ve iyi forumlar... Tabi vicdanınız rahatsa...

FerreT

Üye
umarım,hoş bi buluşma geçirmişsinizdir Toprağın sitemi istanbuldan söz tutup gelmeyenlere,eper kızmış sanırım s