Salihyet Üye Konu Sahibi baspinar' Alıntı: bende varım arkadaslar gerci yeniyim burada ama önemli olan yarısmak degil dost olmak Genişletmek için tıkla ... Nasipse bir daha ki yarışmaya, malesef bu yarışmaya katılamazsınız , çünkü 100 mesajın altındasınız..
baspinar' Alıntı: bende varım arkadaslar gerci yeniyim burada ama önemli olan yarısmak degil dost olmak Genişletmek için tıkla ... Nasipse bir daha ki yarışmaya, malesef bu yarışmaya katılamazsınız , çünkü 100 mesajın altındasınız..
Mustafa Furkan Üye Ben Katılmıyorum.. Profillere Bir Göz Attım da.. Resmen Sanat Eseri Oluşmuş.. Tüm Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar..
Ben Katılmıyorum.. Profillere Bir Göz Attım da.. Resmen Sanat Eseri Oluşmuş.. Tüm Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar..
Salihyet Üye Konu Sahibi Katılım için son gün..! 21:30 'da anket oylamaya açılacaktır.. Son ekleme talepleri de göz önüne alınmış ve onaylanmıştır.. İyi forumlar
Katılım için son gün..! 21:30 'da anket oylamaya açılacaktır.. Son ekleme talepleri de göz önüne alınmış ve onaylanmıştır.. İyi forumlar
Doğuş Pertez Emekli Yönetici 26 Kasım oldu ama oylama açılmadı geçikme hakkında bilgi verirmisin. 4- Son katılım 25 Kasım Salı günüdür..
26 Kasım oldu ama oylama açılmadı geçikme hakkında bilgi verirmisin. 4- Son katılım 25 Kasım Salı günüdür..