1 aylık TR S3'ümü one X ile takas etmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz? Varmı one x i olan..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
    Konu Sahibi
1 aylık TR S3'ümü one X ile takas etmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz? Varmı one x i olan..
merhaba arkadaşlar;

1 aylık 2000 verip aldığım samsung s3 ümü Htc one x ile takas etmeyi düşünüyorum .. sebebi ise beni tanıyanlar bilir telefonlardan cok cabuk sıkılıyorum.. iyi formlar..

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Iyi karar.Bence değiştir ve HTC yi tat ;)

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
    Konu Sahibi
Saol dostum:good:

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2

by_cicicocuk

Üye
S3 u nakit olarak satmak istersen ne istiyorsun uygun olursa nakit alabilirim

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
    Konu Sahibi
Oyle bi dusuncem olmadi ama guzel bi teklif yaparsan neden olmasin..

avcitalip

avcitalip

Üye
S3 u nakit olarak satmak istersen ne istiyorsun uygun olursa nakit alabilirim

benimki yurt dışı ama pasaport kayıtlı yani Türkiye'deki s3 ile aynı sadece garantisi 1 yıl ve donanımsal arızaları kapsıyor düşünürsen alalı tam bir hafta bile olmadı yani istediğim fiyat 1.400 TL cihazın üzerinde çizik bile yok sıfırdan farksız yani :oke: düşünürsen pm at

- - - Eklendi - - -

beyaz 16 GB bu arada :oke:

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
    Konu Sahibi
benimki yurt dışı ama pasaport kayıtlı yani Türkiye'deki s3 ile aynı sadece garantisi 1 yıl ve donanımsal arızaları kapsıyor düşünürsen alalı tam bir hafta bile olmadı yani istediğim fiyat 1.400 TL cihazın üzerinde çizik bile yok sıfırdan farksız yani :oke: düşünürsen pm at

- - - Eklendi - - -

beyaz 16 GB bu arada :oke:

kardeş git konu aç kendine saçma saçma şeyler yazıp forumumu kirletme.

avcitalip

avcitalip

Üye
kardeş git konu aç kendine saçma saçma şeyler yazıp forumumu kirletme.

bende teklifte bulundum,bunun için ayrı bir konu açıp forumu kirletmeme gerek yok ben ahmete,mehmete telefon teklif edecem diye konu mu açacam asıl kirlilik budur :oke: bu arada forum nereden senin oluyor bu forum hepimizin :oke:

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
    Konu Sahibi

bende teklifte bulundum,bunun için ayrı bir konu açıp forumu kirletmeme gerek yok ben ahmete,mehmete telefon teklif edecem diye konu mu açacam asıl kirlilik budur :oke: bu arada forum nereden senin oluyor bu forum hepimizin :oke:

Tamam sôyliycem :)

cliolar

Üye
one x den sgs3 e gectim bence sakin dusunme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt