HTC One iphone 5 ile takas 1 aylık cihaz.

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
HTC One iphone 5 ile takas 1 aylık cihaz.
Evet arkadaşlar herkese merhaba başlıkta belirttiğim gibi 1 ay önce almış olduğum Htc one model cihazımı sıfır iphone 5 ile takas etmek istiyorum. Cihazımı avea bayinden aldım. 2 yıllık garantisi mevcut 2.450 T.L ye aldığıma dair faturası mevcuttur. Şarj aleti kulaklık duruyor cihazda hiç bir şekilde çizik bulunmamaktadır. Sadece sıfır iphone 5 verebilecek ciddi arkadaşlar mesaj yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

hikmet366

hikmet366

Üye
resim ekleyiniz

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Unutmuşum hemen ekliyorum.

Artles

Artles

Üye
Takas sebebiniz nedir kişisel meraktan soruyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
İlk defa HTC aldım öncesinde Galaxy Note kullanıyordum. Android işletim sistemine sahip bir cihazı root yapmadan kullanmanın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum sonuçta aynı şekilde İphone kullanmak daha mantıklı ama root yapıp kernel değiştiren arkadaşlar Android'in hakkını veriyorlar onlara lafım yok ama android bana göre değil sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Artles
blacktalon

blacktalon

Üye
neden sifir iphone 5 sifir i 5 2000+ htc one sifiri 1999tl

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu dikkatli okursanız 1999 TL'ye almadığımı görürsünüz ayrıca 1 aylık iphone 5 de olabilir yeterki benimki gibi iyi durumda olsun.

Kerim.

Kerim.

Üye
satma nedeni?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar satma nedeni üst kısımda belirtildi.

rapman

rapman

Üye
Sen pahalı aldın diye böyle fiyat mı olur ne saçma iştir bu.

QUANTİN

QUANTİN

Üye
taahhütlü ise bu fiyatlarda olması normal. Satmak istesen fiyat ne olur hocam?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi

okuduk heralde zeki arkadaşım:tebessüm:
takas yapmak istemesinin nedenini soruyoruz.memnun olmadığı bi nokta mı var diye?

Memnun olmadığım bir durum söz konusu değil. Android yeterince kullandım artık sırada iphone var.

Üst Alt