1 Aylık RapidShare Premium Hesap Satışı | 4 TL | Telefondan Transfer ile

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kafkef231

Üye
    Konu Sahibi
1 Aylık RapidShare Premium Hesap Satışı | 4 TL | Telefondan Transfer ile
Ödeme Şekli:
Turkcell-Vodafone-Avea Lira transfer ile ödeme alınmaktadır.

Lira Transferi yapıldığı an istediğiniz üye ismiyle hesap size yollanacaktır.

MSN Adresim:
Aynı zamanda MSN adresim profilimde de bulunmaktadır.

Alışveriş şu şekilde olacak.
Lira telefona geldiği an rapidshare hesabınız varsa hesabınıza transfer yapıcam.
Rapidshare hesabınız yoksa bana istediğiniz kullanıcı adını söyleyin,ben hesap açıp o hesaba transfer yapıcam.Sonra da hesabı size vericem.

Alışveriş anında MSN ve Telefon ile sormak istediklerinizi sorabilirsiniz,güvenilirlik açısından MSN'im sürekli online ve telefonum da hep açık.Alışveriş yapmak isteyenlere cep telefon numaramı vericem içinizin rahat olması açısından.Yani bi sorun olmayacak... :)

Aldığınız hesaplar şu şekilde olacak.
İstediğiniz kullanıcı adıyla sıfır açılmış hesap olucak.1 aylık olucak.30 GB indirme kotası ve 10 GB traffic(upload yapmak isterseniz eğer yapabilmeniz için alan) var.
Ayrıca rapidshare'in bi kampanyası olarak şu var.

Rapidshare Happy Hours

Her gün saat 02:00-10:00 arasında ne kadar indirme yaparsanız,kotanızdan sadece %10'u düşer.Yani siz de benim gibi gece uyurken bilgisayarı açık bırakıp indirme yapıyorsanız 300 GB kotanız var demek :D
Mesela bir örnekle açıklayacak olursam,8 saat happy hours 480 dakika eder.8 mbit netiniz olduğunu düşünürsek,700 MBlik bir CD 12,5 dakikada iniyor.480/12*0.7= 28 GB ediyor.1 gecede 28 GB indirseniz kotanızdan sadece 2.8 GB gidecek.Bu da çok fazla bir kota oluyor :)

Referansın nerde kardeşim diyosanız referansım yok çünkü ilk defa yapıyorum.Neden yaptığımı sorarsanız da, mâlum okulların açılmasına az kaldı.Ben de okuldayken rapidlerimi kullanamıycam çünkü yatılıyım.Ve aynı zamanda bir nevi ihtiyacımı karşılasın diye yapıyorum.

Bekliyorum,güvenle rapid hesabınızı alıp,download'a başlayabilirsiniz ;)

msn:[email protected]

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
İyi satışlar

21sacraments

21sacraments

Üye
1aylik 4tl cok uygun bi fiyat baska yerlerde 10 12 tl gibi fiyatlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt