1.75 boyla yapılacak sporlar

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Kuzenim 1.70 boyunda ve 75 kilo felan oynanır yani sende kesinlikle oynayabilirsin. Bence boğaziçi sultans'ın web sitesine gir ve kadroya bak. Kerem altaylar olacak orada o benim kuzenim işte.
Ekleme :

• Beğen
Tepkiler: Mert

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Kuzenim 1.70 boyunda ve 75 kilo felan oynanır yani sende kesinlikle oynayabilirsin. Bence boğaziçi sultans'ın web sitesine gir ve kadroya bak. Kerem altaylar olacak orada o benim kuzenim işte.
Ekleme :
bi soru daha sorcam. kuzenin takıma girmeden önce kuralları falan biliyor muydu yoksa antremanlarda mı öğrendi?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Futbol? :DSu topu olabilir. Hentbol da olabilir.Takım sprou istemesen badminton derdim aslında.

• Beğen
Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Futbol? :DSu topu olabilir. Hentbol da olabilir.Takım sprou istemesen badminton derdim aslında.
futbolda hiç bi iddiam yok öyle diyim :D su topu, hentbol ilgimi çekmiyor hiç. sonuçta lisede basketbol takımındayken bi havan oluyor maç öncesi okulda eşofmanlarla dolanma, insanların ilgi göstermesi gibi :d: basketbol gibi popüler sporlar arasında takılmak istiyorum :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
futbolda hiç bi iddiam yok öyle diyim :D su topu, hentbol ilgimi çekmiyor hiç. sonuçta lisede basketbol takımındayken bi havan oluyor maç öncesi okulda eşofmanlarla dolanma, insanların ilgi göstermesi gibi :d: basketbol gibi popüler sporlar arasında takılmak istiyorum :ehe
O zaman amerikan güreşi yapacaksın aga. :D

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Sana da spor beğendiremiyoruz. :ehe
küreği beğenmiştim ama sadece denizcilik fakültesinde okuyanları alıyorlarmış, biz insan değiliz zaten :D
basketbol seçmelerine bakarım insanlar çok uzun değillerse oyun kurucu olarak girerim :D amerikan futbolunda kuralları öğretiyorlarsa ona girerim. hiç bişi olmazsa gider ponpon kız olurum napıyım :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bu sefer buldum. :D Dağcılık yapabilirsin. :D Erkek kız karışık bir grup oluşturup dağa çıkarsınız. Çıkarken "Tehlikelidir, lütfen daha fazla ilerlemeyiniz." yazısını dikkate almayıp yolunuza devam edersiniz. Ardından dandik köprüden köprünün halatları kopar ve geçerken birkaç arkadaşın ölür. Siz geri dönüş yolu ararken kaybolursunuz. Fakat o sırada acımasız katil X tarafından takip edildiğinizden habersizsinizdir. Neyse o arada birkaçınız kaçırılır falan velhasıl kelam grubun en güzel kızı ve sen yaralı bir şekilde katil X'ten kurtulursunuz. Sonra kafana göre takılırsın. İster o kızla devam edersin, ister fakültede seni işaret edip "Bu o yakışıklı cesur mu?" diyen hatunlardan biriyle takılırsın, orası sana kalmış. :D Al sana sporun kralı. :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Bu sefer buldum. :D Dağcılık yapabilirsin. :D Erkek kız karışık bir grup oluşturup dağa çıkarsınız. Çıkarken "Tehlikelidir, lütfen daha fazla ilerlemeyiniz." yazısını dikkate almayıp yolunuza devam edersiniz. Ardından dandik köprüden köprünün halatları kopar ve geçerken birkaç arkadaşın ölür. Siz geri dönüş yolu ararken kaybolursunuz. Fakat o sırada acımasız katil X tarafından takip edildiğinizden habersizsinizdir. Neyse o arada birkaçınız kaçırılır falan velhasıl kelam grubun en güzel kızı ve sen yaralı bir şekilde katil X'ten kurtulursunuz. Sonra kafana göre takılırsın. İster o kızla devam edersin, ister fakültede seni işaret edip "Bu o yakışıklı cesur mu?" diyen hatunlardan biriyle takılırsın, orası sana kalmış. :D Al sana sporun kralı. :D
:sukur:
dağcılık da iyi gözüktü şuan. hem kollarımın hacmi de artar :D
sırasız bi şekilde dağcılık, basketbol, amerikan futbolu. ya aslında hepsinden önce benim hayalim saksafon çalmak :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:sukur:
dağcılık da iyi gözüktü şuan. hem kollarımın hacmi de artar :D
sırasız bi şekilde dağcılık, basketbol, amerikan futbolu. ya aslında hepsinden önce benim hayalim saksafon çalmak :D
Saksafon iyidir ama saksafon en az 1.90 boyunda, çok iri, göbekli kişilere yakışıyor bence. :D

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Saksafon iyidir ama saksafon en az 1.90 boyunda, çok iri, göbekli kişilere yakışıyor bence. :D
vay arkadaş gene boy, moralimi bozdun olm :D
ben yatıyorum. rüyamda saksafon çalarken amerikan futbolu oynayacam. iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

Revengeful

Emekli Yönetici
Zaten Mert gelsede okul takımımıza katılsa diyordu herkes -.-

• Beğen
Tepkiler: Mert, -Börteçine- ve Alo_Azrail
ismail

ismail

Üye
Boks yap gec takım sporunu
------
Buradan sonra revengeful tarafından yazılmıştır İsmail'in affına sığınarak
@Mert test deneme

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
dayak ye de az kendine gel işte :ehe fazla havalardasın :naughty:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
ayıp be :D

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Şimdi ismailin mesajı düzenledim sana bildirim geldi mi ismail senden bahsetti diye ?

• Beğen
Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Revengeful profiline baktı diye 10 tane bildirim geldi o kadar :D

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
asdhgfashgd. Sadece trollerken işe yarayan bir özellik :D Gidip adminlere 100 bildirim göndertsem naparlar acaba:hmmm

• Beğen

Üst Alt