bi soru daha sorcam. kuzenin takıma girmeden önce kuralları falan biliyor muydu yoksa antremanlarda mı öğrendi?Kuzenim 1.70 boyunda ve 75 kilo felan oynanır yani sende kesinlikle oynayabilirsin. Bence boğaziçi sultans'ın web sitesine gir ve kadroya bak. Kerem altaylar olacak orada o benim kuzenim işte.
Ekleme :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
futbolda hiç bi iddiam yok öyle diyimFutbol?Su topu olabilir. Hentbol da olabilir.Takım sprou istemesen badminton derdim aslında.
su topu, hentbol ilgimi çekmiyor hiç. sonuçta lisede basketbol takımındayken bi havan oluyor maç öncesi okulda eşofmanlarla dolanma, insanların ilgi göstermesi gibi
basketbol gibi popüler sporlar arasında takılmak istiyorum 
O zaman amerikan güreşi yapacaksın aga.futbolda hiç bi iddiam yok öyle diyimsu topu, hentbol ilgimi çekmiyor hiç. sonuçta lisede basketbol takımındayken bi havan oluyor maç öncesi okulda eşofmanlarla dolanma, insanların ilgi göstermesi gibi
basketbol gibi popüler sporlar arasında takılmak istiyorum
![]()

hacı naptınO zaman amerikan güreşi yapacaksın aga.![]()
biraz ilgi şeyi olmak isterim de o da bi yere kadar 
Sana da spor beğendiremiyoruz.hacı naptınbiraz ilgi şeyi olmak isterim de o da bi yere kadar
![]()

küreği beğenmiştim ama sadece denizcilik fakültesinde okuyanları alıyorlarmış, biz insan değiliz zatenSana da spor beğendiremiyoruz.![]()
amerikan futbolunda kuralları öğretiyorlarsa ona girerim. hiç bişi olmazsa gider ponpon kız olurum napıyım 
Dağcılık yapabilirsin.
Erkek kız karışık bir grup oluşturup dağa çıkarsınız. Çıkarken "Tehlikelidir, lütfen daha fazla ilerlemeyiniz." yazısını dikkate almayıp yolunuza devam edersiniz. Ardından dandik köprüden köprünün halatları kopar ve geçerken birkaç arkadaşın ölür. Siz geri dönüş yolu ararken kaybolursunuz. Fakat o sırada acımasız katil X tarafından takip edildiğinizden habersizsinizdir. Neyse o arada birkaçınız kaçırılır falan velhasıl kelam grubun en güzel kızı ve sen yaralı bir şekilde katil X'ten kurtulursunuz. Sonra kafana göre takılırsın. İster o kızla devam edersin, ister fakültede seni işaret edip "Bu o yakışıklı cesur mu?" diyen hatunlardan biriyle takılırsın, orası sana kalmış.
Al sana sporun kralı. 
Bu sefer buldum.Dağcılık yapabilirsin.
Erkek kız karışık bir grup oluşturup dağa çıkarsınız. Çıkarken "Tehlikelidir, lütfen daha fazla ilerlemeyiniz." yazısını dikkate almayıp yolunuza devam edersiniz. Ardından dandik köprüden köprünün halatları kopar ve geçerken birkaç arkadaşın ölür. Siz geri dönüş yolu ararken kaybolursunuz. Fakat o sırada acımasız katil X tarafından takip edildiğinizden habersizsinizdir. Neyse o arada birkaçınız kaçırılır falan velhasıl kelam grubun en güzel kızı ve sen yaralı bir şekilde katil X'ten kurtulursunuz. Sonra kafana göre takılırsın. İster o kızla devam edersin, ister fakültede seni işaret edip "Bu o yakışıklı cesur mu?" diyen hatunlardan biriyle takılırsın, orası sana kalmış.
Al sana sporun kralı.
![]()

Saksafon iyidir ama saksafon en az 1.90 boyunda, çok iri, göbekli kişilere yakışıyor bence.
dağcılık da iyi gözüktü şuan. hem kollarımın hacmi de artar
sırasız bi şekilde dağcılık, basketbol, amerikan futbolu. ya aslında hepsinden önce benim hayalim saksafon çalmak![]()

vay arkadaş gene boy, moralimi bozdun olmSaksafon iyidir ama saksafon en az 1.90 boyunda, çok iri, göbekli kişilere yakışıyor bence.![]()
Zaten Mert gelsede okul takımımıza katılsa diyordu herkes -.-

aman hocamBoks yap gec takım sporunu