1.75 boyla yapılacak sporlar

Sponsorlu Bağlantılar

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
1.75 boyla yapılacak sporlar
gençler bi yardım edin hele. 1.75 boyundayım. kulüp ve okul takımı olmak üzere totalde 12 yıldır basketbol oynuyorum, fiziksel açıdan gayet iyiyim. kendime üniversitede yapacak takım sporu arıyorum. üniversite basketbol takımı için baya kısa kalırım :D şöyle iyi bi şeyler önersenize :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Amerikan futbolu

• Beğen
Tepkiler: Mert ve UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Yüzme.
Koşu.
Uzun atlama.
Sırıkla atlama.
Yüksek atlama.
Voleybol için kısasın sanrm ama hentboll olabilir

• Beğen
Tepkiler: Mert

Revengeful

Emekli Yönetici
Katılırsan belki bizim okul takımına denk gelirsin ^^

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Katılırsan belki bizim okul takımına denk gelirsin ^^
aslında ben de istiyordum onu öğrenmeyi ama o defans hattındaki adamları görünce korktum :D
Yüzme.
Koşu.
Uzun atlama.
Sırıkla atlama.
Yüksek atlama.
Voleybol için kısasın sanrm ama hentboll olabilir
takım sporu derken omuz omuza mücadele olanları kastettim. hentbolun da hiç ilgi çekici yanı yok :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Daha fazla var.

Bizim okul gayet iyi mesela :ehe

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
SHS

SHS

Üye
Önce üniversitede hangi takımlar var ona bak :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
aslında ben de istiyordum onu öğrenmeyi ama o defans hattındaki adamları görünce korktum :D

takım sporu derken omuz omuza mücadele olanları kastettim. hentbolun da hiç ilgi çekici yanı yok :D
Kıyafet onlar yahu korkma :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
plaj voleybolu !!!

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben oynarım her türlü fırsatı değerlendiririm :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Iyi kollar güçlenir en azından. Ama sol küreğe ağırlık ver sağ sol dengelensin :D

• Beğen
Tepkiler: Mert
abandonware

abandonware

Üye
her zaman için bisiklet derim.. şahsen benim 1300 tl lik bir bisikletim var, şehir dışına bile çıkıyorum, çok keyifli bir spor.. başka yerleride keşfetme şansın oluyor hem. bisiklete biraz bütçe ayırlam lazım ama..

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Serhan

Serhan

Üye
Amerikan futbolu yakından maçını izledim çok iyiymiş kuzenim boğaziçinde okuyor takımı boğaziçi sultans :D

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
her zaman için bisiklet derim.. şahsen benim 1300 tl lik bir bisikletim var, şehir dışına bile çıkıyorum, çok keyifli bir spor.. başka yerleride keşfetme şansın oluyor hem. bisiklete biraz bütçe ayırlam lazım ama..
bisiklet sürmeyi ben de severim ama takım sporu arayışı içindeyim.
Amerikan futbolu yakından maçını izledim çok iyiymiş kuzenim boğaziçinde okuyor takımı boğaziçi sultans :D
kuzenine sorma imkanın var mı? 1.75 boyunda 70 kilo, hızlı koşan biri için uygun mu amerikan futbolu?

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt