Hocam, monitör dahil mi sistemeHerkese Cok Tesekkurler , Hepsini Okudum Tesekkurler

O zaman @DaNq3rB0y ile söylemiş olduğumuz sistemi alabilirsin. Dediğim gibi 8 GB ram ve SSD yi ekle, o sistem senin işini görür arkadaşımEvet Olursa SevinirimMonitorde Alacagim![]()

önerdiğim monitörü alabilirsinEvet Olursa SevinirimMonitorde Alacagim![]()
4gb ram suan icin gayet yeterliBir Sey Daha Soracagim 4 GB Ram Yetmey Mi - ve ya 6 GB Ram var mi ?
Bilgisayarın tam olarak kullanım amacı ne olacakZaten 1 Oyun Bile Yuklemem - SD Gereklimi Olmasa da Olur Mu ?cevap nerde![]()
o zaman ram 4 gb yeterliWap Master Olarak Site Yapmakİsim İnternette Olacak
SSD eklersen iyi olur çünkü PC n hızlı olur o zaman. Şöyle düşün web tasarımı yaparken, ya da kodları yazarken bazen çok acelen olacak ve pc nin çok hızlı çalışmasını isteyeceksin. Bu yüzden SSD mutlaka olmalı diye düşünüyorumZaten 1 Oyun Bile Yuklemem - SD Gereklimi Olmasa da Olur Mu ?cevap nerde![]()

Kingston alma sakın samsung evo lara bak
o zaman ben bi se SSD ekleyim
![]()
kingstonlarda 200mb sn hızdan yukarısını göremezsin bunun içinde değmez almaya samsunglarda bu hız 450 500 mbniye kingston almayim kotu mu
samsung evolar pahali mi
link atanmi onerdigin bi tanesinin
![]()
önemli olan 4k performansı ne dersinizkingstonlarda 200mb sn hızdan yukarısını göremezsin bunun içinde değmez almaya samsunglarda bu hız 450 500 mb

o zaman ben bi se SSD ekleyim
![]()
SSD olarak bunu alabilirsin