09.02.2009 Turkcell Günün Fırsatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
09.02.2009 Turkcell Günün Fırsatı
50 kontöre tüm gün bedava konuş!
Kayıt olan ilk 10.000 Hazır Kart'lı, 50 kontör karşılığında, bu gece 24.00'e kadar tüm Turkcell'lilerle 8 saat ücretsiz konuşuyor.
Hemen katılmak için .
  • <LI style="FILTER: true">Bu kampanyada kazanılan hediye kontörler sadece Turkcell aboneleriyle yapılan konuşmalarda geçerlidir. Yurt dışı konuşmalarda, diğer operatörlerle olan görüşmelerde ve sms'lerde geçerli değildir. <LI style="FILTER: true">Hediye kontörler hesabınıza yüklendiğinde size bilgilendirme mesajı gelecek. Bu mesajı aldıktan sonra kazandığınız hediye kontörleri/dakikaları kullanmaya başlayabilirsiniz. <LI style="FILTER: true">Kazandığınız kontörlerin geçerlilik süresi günlük teklifler için aynı gün 23.59'a kadardır. <LI style="FILTER: true">Günlük sınırsız teklifler günde 8 saat ile sınırlıdır. <LI style="FILTER: true">Ne kadar bedava kontörünüz kaldığını öğrenmek için, günün her saatinde *123*10#'yi tuşlayabilirsiniz.
  • Kazanılan hediye kontörler tarifeniz ne olursa olsun Turkcell lilerle 4 kontör/dk olarak düşer.

babaannen

Üye
Mantıksız bi kampanya, 50 kontör almadan yapsa belki güzel olurdu:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Bu kampanyaya kaydolan var mı? Turkcell.com.tr den kaldırıldı da:oke:

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Ne yani şimdi bu kampanya mı? :@ :bann::bann::bann:

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
hayır hayır böle bişe olamaz azıttı iyice turkcell...

babaannen

Üye
Kampanya yaptığını sanıyo turkcell:kop:

mustione

Üye
bizde pazertesiyi bekliyorduk uykumu boldüm pis turkcell :(

--------------- Ekleme ---------------

firsati dediniz bizi 1 haftadan beri sitenizde nöbetçi eylediniz koca bir hafta sadece 1 kampanya yaptiniz hazir karta hadi dedik pazartesi başlar ole bi kampanya yaptiniz ki tam 9 ytl 8 saat 1 günlük sizce kim verir, bakalim akşama kadar dolacakmi 10 bin enayi

türkcelle yazdıgım yazı.

arkadaşlar elbet ihtiyacı olan vardır kendini enayi hissetmesin maksat turkcelli eleştirmek.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
:@ delirmemek elde değil saat kaç oldu zaten. bu saatten sonra kimle kesintisiz konuşup da bitircem o kontörleri :@

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:vur:vur YANİ BU KAMPANYAMI TÜM ELEŞTİRELERE KATILIYORUM.......YUUUUUUUH BE....... ZÜLÜM BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL BİLGİSAYARI BAŞINDA SAATLERCE BEKLE SONUNDA CIKA CIKA NE CIKIYOR YUUHHH..YA ZATEN HATTIM SÜPER TARİFE 25 KÖNTÖR VERSEM 500 KÖNTÖR AKŞAM 23 59 KADAR 500 KÖNTÖR VERİYOR E NE YAPALIM. YUHHH YUHHHHH.........:vur :vur UYKUSUZLUGUNUZA VE BİLGİSAYAR BAŞINDAN AYRILMADIGINIZA DEGDİMİ.....? :agla :@ :agla

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
madem 1 gün sınırsız konuşacağım,atlarım arabama yanına giderim.geceye kadar değil sabahlara kadar görüşürüm.

turkcell'in bu yaptıgı sadece rezillik..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
türkcell kaliteyi bozmaya başladı

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:oke: madem 1 gün sınırsız konuşacağım,atlarım arabama yanına giderim.geceye kadar değil sabahlara kadar görüşürüm. :huhu: komedi ......

erfc20

erfc20

Üye
boktan bir kampanyaymıs

yeumyang

yeumyang

Moderator
ben 25 konture 500 kontur kanpanyadan yararlanıyorum 500 konturu bitiremedim daha 50 kontur verip neden bir gunluk 8 saat alıyım 1 hafta verse yıne almam

arslansem

arslansem

Üye
Söyleyelim kaldırsınlar bu kampanyaları :ehe

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Yarın bari faturasız hatlara güzel bir kampanya yapsın

ysr86

ysr86

Üye
Küfür edecem burdan ban yiyecem.. iyisimi susayım iyice gıcık kapmaya başladım turkcell e

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
hattımda 50 kontör olsa kampuscell oldugum için 500 dakika konusurum hemde bir ay.resmen bizimle dalga geçiyorlar:@

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Türk milleti bu, kanmaz
Bedavaya inanmaz
Sen ver hele 1 hafta
Bir iki günle olmaz

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Bu Turkcell adamı şair eder :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt