{ 07.07.2012 } BLack GoLd EvoLution C6v42+PLus.

Sponsorlu Bağlantılar

vlkn9303

Üye
ne zaman çıkıyor topbarlı versiyonu ? topbarsız versiyonunu ile arasındaki farklar ne ? eski sürümün topbarlı versiyonunu denemiştim arada kendi kendine kaybolup geri geliyordu, uygulamaların üstünde kalıyordu, çakma oldugu belli oluyordu yani kısaca. gerçek belledeki gibi olmuyordu. yeni versiyon da mı böyle olacak yoksa daha stabil mi ?

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman çıkıyor topbarlı versiyonu ? topbarsız versiyonunu ile arasındaki farklar ne ? eski sürümün topbarlı versiyonunu denemiştim arada kendi kendine kaybolup geri geliyordu, uygulamaların üstünde kalıyordu, çakma oldugu belli oluyordu yani kısaca. gerçek belledeki gibi olmuyordu. yeni versiyon da mı böyle olacak yoksa daha stabil mi ?

Sanada Aleyküm Selam.
Sağol iyiyim Sen nasılsın..!!!!!!

vlkn9303

Üye
gece gece kafan güzel herhalde. ayık kafayla cevap ver. ya da hiç cevap verme.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Önceki Sürümde bu renklendirdiğim yerle alakalı dediğin Gibi olaylar hiç yaşanmadı.Önce BelleTopbar uygulamasını Kullanmayı öğren Sensöre dokunursan Tabikide gelir gider Yazılımdaki ,uygulama paketindeki Text Dosyasını okusaydın nasıl kullanacağını öğrenirdin.Uygulamada hiç Üst üste binmedi.
Ben o yazılımı BelleTopbar kullanmak isteyenler için Temasıyla ve BelleTopbarıyla Edit yaparak Hazırladım.
Temayı siz kendinize göre değiştirirseniz Uygulama paketini indirmeyip Başka belle topbar Kullanırsanda Dediğin Yazılar iç içe girer. (Hiç bir değişiklik yapmadan Kullanılması gereken yazılımdı ) Herkese Tema hazırlıyacak değildim Heralde.
Orjinal belle Kullanmak istiyorsanda Orjinal Gibi olsun diyorsan En düşük N8 al O zaman Orjinali gibi kullanırsın.

Bekleme Bu yazılımı Hadi Hayırlı Akşamlar Arkadaşım..!!!

vlkn9303

Üye
Pardon da nerden arkadaşın oluyorum ? abi diyebilirsin ama. uygulamayı kullanmayı biliyorum. senden öğrenecek değilim. hatta bir çok uygulamayı ve kullanımını senden daha iyi bilirim. örn; anasayfaya yeni eklediğin menü grid switcher gibi... aylardır kullanıyorum.vermek istediğin mesajı anladım -hak vermedim de değil- ama ilk cevabında sorularımı da cevaplasaydın bu gereksiz tartışmayı yaşamazdık. neyse daha fazla yazmıyorum. sende yazma kapansın konu. yazılımın güzel ama @openstar abin gibi düzgün cevap vermeyi öğrenirsen senin için daha iyi olur ;)

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Pardon da nerden arkadaşın oluyorum ? abi diyebilirsin ama. uygulamayı kullanmayı biliyorum. senden öğrenecek değilim. hatta bir çok uygulamayı ve kullanımını senden daha iyi bilirim. örn; anasayfaya yeni eklediğin menü grid switcher gibi... aylardır kullanıyorum.vermek istediğin mesajı anladım -hak vermedim de değil- ama ilk cevabında sorularımı da cevaplasaydın bu gereksiz tartışmayı yaşamazdık. neyse daha fazla yazmıyorum. sende yazma kapansın konu. yazılımın güzel ama @openstar abin gibi düzgün cevap vermeyi öğrenirsen senin için daha iyi olur ;)

Yaşın 28 yazıyor (doğruysa tabi) openstar diye abi diyip saydığın kişidende büyüğüm.Ben yaşa önem vermem saygıya bakarım Openstar Abim değil Hocamdır.(Ne öğrendiysem ondan öğrenmişimdir ,Bundanda Gocunmam Gurur duyarım)
Uygulamayı biliyorsan Kaybolup geliyordu demen ne kadar Mantıklı Bu kadarmı biliyorsun.Sensörü Kaldır devamlı aktif olsun.Kullanımıyla ilgili Dosyayı okumamışsın vede bilmiyormuysun işte.
Menüswitcher uygulamasını biliyorum , Ama önceki versiyonlarında hatalıydı.Paylaştığımı kullanmadım dahi.
Neyse bunlar önemli değil bilmek veya öğrenmemek.
Sen gelip hesap sorar gibi bana yaklaşırsan ve kim böyle yaklaşırsa böyle cevap alır.
Sana cevap vermek veya vermemek benim vereceğim karar Senin değil.
Benim için daha iyi olur diye akıl vereceğine uslubune yaklaşımına dikkat et
bence.
Ben burda kimsenin kulu kölesi değilim.Hobi için yapıyorum.Artık hobiliktende çıktı artık.
Dahada Fazla germiyelim ortamı Lütfen.
Beyenen yükler kullanır,beyenmeyen Kullanmaz Her yorumada açığım emri vaki saygı sevgi çerçevesi aşılmadığı sürece.

vlkn9303

Üye
Tamam

agun35

Üye
Atacan eline sağlık çok güzel olmuş cfw yanlız browserdeki yazılar silik gibi yani okuyamıyorum yakınım bozuk biraz nasıl değiştirebilirim Rambonun c6 temiz portundan fontu ve browseri alıp değiştirsem olurmu sanırım seçenekler menü rehber vs simgeleri bozulup yerine yazılar gelicek temiz portdaki fontu benim için düzenleyebilirmisin rica etsem. Birde cfw deki yazı fontundanmı bilmiyorum ama spb weather programını yükledim ( bunu devamlı kullanıyorum )yazılar bozuk çıkıyo fontu değiştirirsem bu sorunda hallolmuş olucak sanırım CFW nin hiçbir sorunu yok ve senin dediğin gibi çok gerekli olmadıkca cfw ni kullanıcam TEŞEKKÜRLER.

• Beğen
Tepkiler: Atacan-
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Atacan eline sağlık çok güzel olmuş cfw yanlız browserdeki yazılar silik gibi yani okuyamıyorum yakınım bozuk biraz nasıl değiştirebilirim Rambonun c6 temiz portundan fontu ve browseri alıp değiştirsem olurmu sanırım seçenekler menü rehber vs simgeleri bozulup yerine yazılar gelicek temiz portdaki fontu benim için düzenleyebilirmisin rica etsem. Birde cfw deki yazı fontundanmı bilmiyorum ama spb weather programını yükledim ( bunu devamlı kullanıyorum )yazılar bozuk çıkıyo fontu değiştirirsem bu sorunda hallolmuş olucak sanırım CFW nin hiçbir sorunu yok ve senin dediğin gibi çok gerekli olmadıkca cfw ni kullanıcam TEŞEKKÜRLER.

Teşekkür Ederim abi Beğenmene sevindim.Güle Güle Kullan.
Tamam abi Black Gold'a uyumlu bir Font daha yapacağım.
Aynısı olcak semboller. Fakat Fontu siz belirleyin ve Bana link verin.
6sayfa icon destekli ve Türkçe Karakter desteği olmalı vereceğiniz Fontun.
Rambonun kullandığı
Temiz Porttaki Fontu bilmiyorum abi.

efsane1980

efsane1980

Üye
kardeş iyi akşamlar kolay gelsin tarif ettiğin gibi piedpro temasını kaldırdım e7 ikonrarını attım hiçbir sorunla karşılaşmadım inşalah ikonlrı değiştirdiğim için kırılmamışsındır çok teşekür ederim

• Beğen
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
kardeş iyi akşamlar kolay gelsin tarif ettiğin gibi piedpro temasını kaldırdım e7 ikonrarını attım hiçbir sorunla karşılaşmadım inşalah ikonlrı değiştirdiğim için kırılmamışsındır çok teşekür ederim

Yok Kardeşim kırılmam Herkesin zevki Farklı.Tabiki Kendi içinizde yazılımı kendinize göre uyarlayıp kullanacaksınız.
İstediğiniz gibi herkes editleyebilir.Hatta bilgisini bana vererek kendize göre editlediğiniz halini Paylaşıma bile sunabilirsiniz.
Güle Güle Kullan Kardeşim Tekrardan.

agun35

Üye
Atacan Kardeşim valla anlamıyorum ki karakter desteği falan benim için önemli olan büyük ve okunaklı olması yazıların belki bazı arkadaşlar görsel olarak böyle bir yazı fontunu tercih etmeyebilir ama benimkisi zorunluluk valla yaşlılık işte okuyamıyorum yazıları:ağlarım::oke:

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Atacan Kardeşim valla anlamıyorum ki karakter desteği falan benim için önemli olan büyük ve okunaklı olması yazıların belki bazı arkadaşlar görsel olarak böyle bir yazı fontunu tercih etmeyebilir ama benimkisi zorunluluk valla yaşlılık işte okuyamıyorum yazıları:ağlarım::oke:

Abi şöyle yapalım ozaman Mod bölümünde Fontlar var , Onlardan birini deneyip bu iyi işimi görür dediğin Font varmı onu yapalım olmazmı_?

agun35

Üye
Atacan Kardeşim fontu ve Telefonumdan birkaç resim gönderiyorum kullanığım temalara bakman için bu arada bu fontun karekter desteği falan varmı bilmiyorum

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Abi gördüm hava durumu widgetini..
Birde yazılımdan Keylock.mif ve ilgili dosyaları Sil abi iconu değişmez yoksa.
Birde bu Hava durumunu dene abi ekteki.
Şimdi senin fontu düzenliyeceğim Fakat yarına sarkar ve aldığın Fontla alakalı uygulamalarda sıkıntı yaratır.
Çünkü Program Fontu ne yazıkki Seçenekler iconunu Görüyor :(
Fontada baktım 6 sayfa desteklemiyor 6 SAYFA sembol desteği istemiyorsan Düzenliyeyim.

agun35

Üye
Abi gördüm hava durumu widgetini..
Birde yazılımdan Keylock.mif ve ilgili dosyaları Sil abi iconu değişmez yoksa.
Birde bu Hava durumunu dene abi ekteki.
Şimdi senin fontu düzenliyeceğim Fakat yarına sarkar ve aldığın Fontla alakalı uygulamalarda sıkıntı yaratır.
Çünkü Program Fontu ne yazıkki Seçenekler iconunu Görüyor :(
Fontada baktım 6 sayfa desteklemiyor 6 SAYFA sembol desteği istemiyorsan Düzenliyeyim.

Anladım Kareşim sağol senide uğraştırdım senin ilk cfw di sanırım N8 icon +fonts+altı sayfa karakter destekliydi sanırım Paylaşıp sonra konuyu sildin diye hatırlıyorum :D oda olabilir verdiğim fontla uğraşma istersen karakter desteği falan yokmuş Tekrar Teşekkür ederim Sağolasın Emeklerinizi helal edin

• Beğen
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Estafurullah Abi ne demek..Ben hobi olarak yapıyorum bu işi bir uğraş meşkale ama bu sıralar baya abarttım Hobilikten çıktı artık :D
Abi Zaten aynı N8 Font sildiğim Konudaki Modun aynısı bu yazılımda var.
Her şey Helali hoş olsun Abi.

agun35

Üye
Sağol Kareşim sorunumu anladın sen bu fontunda iyi zaten menülere falan sadece resimdeki sıkıntı ve browserdeki siliklik diyeyim verdiğin programıda yükledim ama ingilizce anlamadım gibi yinede sağol ilgilendiğin için

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Kareşim sorunumu anladın sen bu fontunda iyi zaten menülere falan sadece resimdeki sıkıntı ve browserdeki siliklik diyeyim verdiğin programıda yükledim ama ingilizce anlamadım gibi yinede sağol ilgilendiğin için
Sende Sağol abi
Programı kurcala abi Çözersin İstediğin Şehri ekleyebilirsin Widget ekranına.
Türkçesi belki vardır hiç araştırmadım.Benim işimi görüyor arada renk olsun diye kullanıyorum yoksa kullanmıyorum Şarjdan Çok yiyor şebeke bağlantısı istediği için.

- - - Eklendi - - -

Sende Sağol abi
Programı kurcala abi Çözersin İstediğin Şehri ekleyebilirsin Widget ekranına.
Türkçesi belki vardır hiç araştırmadım.Benim işimi görüyor arada renk olsun diye kullanıyorum yoksa kullanmıyorum Şarjdan Çok yiyor şebeke bağlantısı istediği için.

Türkçesini buldum abi Şimdi eklentiyi koyuyorum :D
Ana sayfayada ekliyeyim..

efsane1980

efsane1980

Üye
kolay gelsin kardeş topbarlı versiyon ne durumda

Takipçi Satın Al

Üst Alt