{ 07.07.2012 } BLack GoLd EvoLution C6v42+PLus.

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
paint.net yapıyodu galiba

x-scarface

x-scarface

Üye
haa anladım yok hiç gerek duymadım o işe :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yop program ama emin değilim :D olmazsa bana dua okuma

x-scarface

x-scarface

Üye
atacan bu tarayıcı arka resmini nasıl editliyoruz bi anlatsana ortak yaw.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
yop program ama emin değilim :D olmazsa bana dua okuma

Tamam olsun en iysi vektor da ..Oda ufak boyutlu dosya olunca editleyince ikonun içine ediyor.

- - - Eklendi - - -

atacan bu tarayıcı arka resmini nasıl editliyoruz bi anlatsana ortak yaw.

Ben sana modu paylaşayım.Yarın evde değilim.Modu yollayınca sen kendine göre editlersin.Zor bişey değil.Süleymandönmez online sa ondada var.Gif resim kavul etmiyor ama aklında bulunsun.

x-scarface

x-scarface

Üye
coktan gördüm onları ama bi nane etmez saçma sapan aynı şeyleri rengini değiştirmiş şeffaf yapmış koymuşlar :naughty:

*tamam yarın olur süloya dedim yardım edemem dedi :bilmm

Süleyman

Süleyman

Üye
coktan gördüm onları ama bi nane etmez saçma sapan aynı şeyleri rengini değiştirmiş şeffaf yapmış koymuşlar :naughty:

*tamam yarın olur süloya dedim yardım edemem dedi :bilmm

yarin yardim ederim dedim ya lan :) sen benim veya atacanin fw den index.html dosyasini birde private/10202be9/...8D39 (isminin basini hatirlayamadim)dosyasini bir de arkaplan olarak kullanacagin resmi bana gonder gerisini ben hallederim

- - - Eklendi - - -

atacan png yi svg ye cevirme sistem modlama bolumunde gormustum sanki

• Beğen
Tepkiler: Atacan-
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

yarin yardim ederim dedim ya lan :) sen benim veya atacanin fw den index.html dosyasini birde private/10202be9/...8D39 (isminin basini hatirlayamadim)dosyasini bir de arkaplan olarak kullanacagin resmi bana gonder gerisini ben hallederim

- - - Eklendi - - -

atacan png yi svg ye cevirme sistem modlama bolumunde gormustum sanki

Kardeş bulamadım.Programı.

Tüm kısa yolları Ekli ana tarayıcıda kısa yol yapmana gerek kalmadan tıkla face açılsın tıkla youtube :) Arka resimimide buldum Siyah bunu kullanırım artık Nasıl olmuş S3 ler uyarlamış Yazıyı adresleri değiştirdim,Yazı tonlarını değiştirdim
.İconlarıda değiştircem :)

Süleyman

Süleyman

Üye
Kardeş bulamadım.Programı.

Tüm kısa yolları Ekli ana tarayıcıda kısa yol yapmana gerek kalmadan tıkla face açılsın tıkla youtube :) Arka resimimide buldum Siyah bunu kullanırım artık Nasıl olmuş S3 ler uyarlamış Yazıyı adresleri değiştirdim,Yazı tonlarını değiştirdim
.İconlarıda değiştircem :)

güzell :) hiç aklıma gelmezdi

• Beğen
Tepkiler: Atacan-
x-scarface

x-scarface

Üye
sülüman o dosyaları çektikten sonra bende yaparım :dry:
bana o dosyaları vermeniz kafi :D

Süleyman

Süleyman

Üye
sülüman o dosyaları çektikten sonra bende yaparım :dry:
bana o dosyaları vermeniz kafi :D

ya Allah aşkına bana sülüman deneyin :) sırf bu yüzden adımı profile büyük harflerle yazdım :) tmm sen sadece arka plan yapacağın resmi bana gönder ben yaparım. Çünkü onun ayrıntısı çok daha sonra anlatırım ben sana :oke:

x-scarface

x-scarface

Üye
tamamda sülüman neden takıntı yaptın nicki değiştir o zaman :D
tamam çok ısrar ettin ben resmi gönderiym sen bak atarım akşam üstü pm

Süleyman

Süleyman

Üye
tamamda sülüman neden takıntı yaptın nicki değiştir o zaman :D
tamam çok ısrar ettin ben resmi gönderiym sen bak atarım akşam üstü pm

:) nicke alıştım o yüzden değiştirmek istemiyorum tmm bekliyorum :)

klavyeci

klavyeci

Üye
Atakan bu resimdeki bar modu nasıl olacak?Ben indirdim ama tek bir font var.Nasıl olacak?

Süleyman

Süleyman

Üye
Atakan bu resimdeki bar modu nasıl olacak?Ben indirdim ama tek bir font var.Nasıl olacak?

İndirdiğin dosya sadece bu dosyaları vermek amaçlı yapılmış fonttur. Black gold daki font dosyasını fw den çekeceksin. Daha sonra fw den çektiğin fontu ve bu indirdiğin fontu font creator ile aç. içindeki belle bar simgelerini görürsün zaten onları değiştir. Sonra kaydet. Kaydettiğin fontu "S60snr.tff" "S60ssb.tff" "S60tsb.tff" adlarıyla üç defa kaydet. Daha sonra ayarladığın bu üç dosyayı ister nfe ile rofsa atıp tekrar flashlıyabilirsin. İsterse e/resource/fonts veya c/resource/fonts/ klasörü içine atarak flashsız kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Atacan- ve klavyeci
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

İndirdiğin dosya sadece bu dosyaları vermek amaçlı yapılmış fonttur. Black gold daki font dosyasını fw den çekeceksin. Daha sonra fw den çektiğin fontu ve bu indirdiğin fontu font creator ile aç. içindeki belle bar simgelerini görürsün zaten onları değiştir. Sonra kaydet. Kaydettiğin fontu "S60snr.tff" "S60ssb.tff" "S60tsb.tff" adlarıyla üç defa kaydet. Daha sonra ayarladığın bu üç dosyayı ister nfe ile rofsa atıp tekrar flashlıyabilirsin. İsterse e/resource/fonts veya c/resource/fonts/ klasörü içine atarak flashsız kullanabilirsin.

Aynen süleyman kardeşimin dediği gibi yapmalısın.
Hatta az sabret telefonunuzdan hiç kaldıramıyacağınız yazılımı paylaşıcam en geç 5 gün sürer temalarla uğraşıyorum.... ahanda iddaa ettim:)
Belle topbar versiyonlusu 1 ay sonra ama.!!!

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
tema noldu :D

Süleyman

Süleyman

Üye
Aynen süleyman kardeşimin dediği gibi yapmalısın.
Hatta az sabret telefonunuzdan hiç kaldıramıyacağınız yazılımı paylaşıcam en geç 5 gün sürer temalarla uğraşıyorum.... ahanda iddaa ettim:)
Belle topbar versiyonlusu 1 ay sonra ama.!!!
Vayy iddalı diyorsun yani :) tmm bekliyoruz :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt