{ 07.07.2012 } BLack GoLd EvoLution C6v42+PLus.

Sponsorlu Bağlantılar

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
-File browser yazılıma gömüldü
-Ramblow kalıntısı silindi
-AutoInstaller kalıntısı silindi
-Effects değişti oda ana ekranda widgetlere dokununca beyazlama kalkması için sürekli çakan şimşek kalkacak ,Ana menüde sağa doğru ekranı çekince yağmur yağması kalacak tek değişiklikler bunlar..
-Browser ana sayfası değişti.
- Lik ana sayfaya eklendi.

- - - Eklendi - - -

kardeş şu fwdeki dahili bileşen hatasını düzelt on numara olur.
bide şu açıklayınız sürükleyiniz kilidini yaparsan . :D

Bileşenleri düzeltiyorum ..Tuş kilidinde yazı sevmiyorum yakışmıyor.Nfe ile düzenleme yaparsan istediğin şekilde atman gereken dosyayı paylaşırım..

- - - Eklendi - - -

ellerinize sağlık olsun
Sağolasın

amficci

amficci

Üye
gerçekten çok güzel elinize sağlık :alkis

agun35

Üye
Atacan kolay gelsin sürekli çakan şimşeğin kalkması isabetli olmuş insanın gözünü yoruyordu hatta o geçişteki kalacak dediğin yağmur efekti bile kalkabilir telefonun sarjı içinde iyi olur

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Atacan kolay gelsin sürekli çakan şimşeğin kalkması isabetli olmuş insanın gözünü yoruyordu hatta o geçişteki kalacak dediğin yağmur efekti bile kalkabilir telefonun sarjı içinde iyi olur

Yağmur efekti devamlı aktif değil abi.O yüzden şarjdan yemez.Bazen canım sıkıldığında sağa çekip yağmur yağdırıyorum güzel oluyor :)

-Mesaaging programını gömdüm abi iconlar felan herşey tamam oldu diyordum.Ama programa tıklayınca girip hemen atıyor.Bi saçmalık var ama anlamadım gitti yaaa :(

agun35

Üye
:hmmm Off valla messaging konusunda olumsuz cevap gelicek diye sormaya korkuyodum :D korktuğum olmuş canın sağolsun uğraşıp denemen yeter kardeşim

enevre

Üye
ya arkadaşlar bende saatin yanında günü ayı göstermiyor onun yeri boş şuan nasıl getirebilirim tarihi oraya sizdede öylemi aceba

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bende saatin yanında günü ayı göstermiyor onun yeri boş şuan nasıl getirebilirim tarihi oraya sizdede öylemi aceba

Telefona kurdukdan sonra reset atmalısın.Ondan sonra gelir.

- - - Eklendi - - -

:hmmm Off valla messaging konusunda olumsuz cevap gelicek diye sormaya korkuyodum :D korktuğum olmuş canın sağolsun uğraşıp denemen yeter kardeşim

Deniyecek başka aklıma yol gelmiyor abi.Ama bi ara araştırıp n97 portuna inşaa edilmiş yazılım deniyeceğim,oluyorsa çalışma yaparım.

Ali Emre Çirik

Üye
Kardeş fwde sensör döndügünde tuş kilidi dönmüyor kardeş. Bide müzik magazasında bul çalı
mıyor

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş fwde sensör döndügünde tuş kilidi dönmüyor kardeş. Bide müzik magazasında bul çalı
mıyor
Arama geldiğinde sıkıntı olmasın diye ve çok şarj yediğinden dolayı iptal edildi.
Ovi müzik kaldırıldığı için bul yok.
Kim kullanıyorki ovi müziği.Bul dediğinde zaten seni ovi mağzaya yönlendiriyor.

Süleyman

Süleyman

Üye
-

Web Tarayıcı için sülümandönmez TeşekkürLer

Yaptığım ana sayfayı kullandığın için ben sana teşekkür ederim. Sorunuda böylece çözmüş olduk. Demekki .png den kaynaklanıyormuş. :oke:

OZDEN_38

Üye
Usta bu cfw konusunun acemisi olarak soruyorum. 5800 için hazırlanmış cfw yi x6 ya kurmam mümkünmü?

eldum

eldum

Üye
bu yazılımı sabırsızlıkla bekliyom

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
bu yazılımı sabırsızlıkla bekliyom

Bende :)

- - - Eklendi - - -

Belle TopbarLı Versiyon 2