Gerçekten şahane olmuş. Ancak ovıstore ve ovımaps açılmıyor. özellikle ovımaps.i açınca donuyor.
Bence tek sorun bu.
Arkadaşında belirttiği gibi, hafıza kartını biçimlendir, telefonunuda kapat, biçimlendirdiğin kartı telefona tak, telefonunuda kapalı vaziyette usb ile bilgisayara bağla ve başla kolay gelsinkusura bakma görmemiştim bi sorum daha olacak bu trance fwyi bunun üzerine mi kuracam yoksa önce orjinale dönüp sonra mı kuracam![]()
ben günde en az 2 ,3 defa flash atıyorum ve bu güne kadar hiç hafıza kartına format atmadım nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorumArkadaşında belirttiği gibi, hafıza kartını biçimlendir, telefonunuda kapat, biçimlendirdiğin kartı telefona tak, telefonunuda kapalı vaziyette usb ile bilgisayara bağla ve başla kolay gelsin

her fw yüklemeden önce telefonu depolama modunda pc.ye bağlayın, sys, resource, system, private, shared, install, other dosyalarını elle silmelisin ve depolama modunda bağlı iken telefonu kapatmalısın, hafıza kartına format atmayacaksanız bunu mutlaka yapmalısınız, yoksa önceki fw.den kalıntılar olur ve sorun yapar.ben günde en az 2 ,3 defa flash atıyorum ve bu güne kadar hiç hafıza kartına format atmadım nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorum![]()
güle güle kullanın,Son ekledğin FW muhteşem Efect açıkken bile hızlı kapanınca uçuyor şarjı mükemmel N Drive mükemmel çalıştı Ovi Harita ve Ovi Store sorunu yaşamadım (donma vs yok) Xpress tuşu vs çalışıyor görsellik muhteşem aslına bakarsanız şimdiye kadar denediğim ve sabit kalmakta karar kıldığımn en iyi FW
Tek bir eksik oda keşke olsaydı İşçep maalesef yüklenmiyor İşçep'in sis dosyasını yüklemiyor hata
uyarısı veriyor.
Birde işçep düzenlense Muhteşemdende öte olacak.
Ellerine kollarına sağlık (yapan kişiyede ayrıca teşekkürler) ve düzenleyip dahada stabil ve görsel hale getiren sanada teşekkürler mükemmel bir iş çıkartmışssın ortaya gerçekten.
bunu denedim arkadaşım, benmi hata yaptım bilmiyorum ama Türkçe dil ekleyince kastı, donmalar oldu. belki benden kaynaklanmış olabilir,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam eline sağlık bununlada ilgilenebilirmisin güzele benziyor fakat türkçe değil ilgini çekerse ?
hayırlı olsun, yukarda arkadaşların yazdığı sorunlar bende de yok, zira hafıza kartını biçimlendirmek veya sys, resource, system, private, shared, install, other dosyalarını elle silip yüklemek lazım.Teşekkürler paylaşım için su anda hiç bir sorun görmedim okadar ugraşılıyor emeginize saglık elleriniz dert görmesin.
şarj sorunu yok, batarya bende 2 gün rahat gitti.Ellerin dert görmesin şu son eklediğin FW kurdum MUHTEŞEM tema efekti açıkken bu kadar hızlı olan başka FW görmedim inşAllah şarj süresi dayanır tema efekti kapalıyken zaten uçuyor telefon ama kapatamazsın bu efektler atlanmaz yanlız konuyu keşke daha süsleseydin inan daha dikkat çekerdi hakettiği değeri bulur inşAllah bu konu tekrar teşekkürler daha başka FW kurmam artık
041 - 042 sürümü mü? sanırım 51 ve 52 diyecektiniz. ovi storeyi kullanmadığım için hiç denemedim, ama ovi maps çalışıyor. inşaallah sıkıntı yaşamazsınız,Ben 041'in javalı sürümünü yükledim. Belki Ovi maps ve store uygulamalarının donma sorunu bundan kaynaklanıyordur. Birazdan da 042 sürümünü yükleyeceğim. Inşallah bunda da aynı sıkıntıyla karşılaşmam.
haydi bismillah....
müzik player hafıza kartında sadece mp3 klasörünü tarar. müzikleriniz hafıza kartında mp3 klasörü içinde değilse müzik player müzikleri bulmaz....(mp3 klasörü içine istediğiniz kadar alt klasör açabilirsiniz.)kardeş herşeyi denediğimi sanmıştım ama ufak bi bug buldum başkalarıda denerse sevinirim zil sesi olarak müzik kütüphanesinden bide varsayılanlardan başka ses dosyası seçilmiyor( profil düzenleden) zil sesleri klasörü ve diğer klasörler içine ne atarsan at boş gözüküyor yani müzik kütüphanesine eklemeden zil sesi yapmanın tek yolu dosya yöneticisinden sesi çalıp seçeneklerden atamak ama sadece zil sesi olarak sms mms video arama v.s ses için bi çözüm bulamadım tekrar dile getireyim en güzel FW'dir bu sorun hallolmasada başka kurmam ama yardımcı olursan sevinirim
müzik player hafıza kartında sadece mp3 klasörünü tarar. müzikleriniz hafıza kartında mp3 klasörü içinde değilse müzik player müzikleri bulmaz....(mp3 klasörü içine istediğiniz kadar alt klasör açabilirsiniz.)
şimdi anladım kardeş. etkin profili düzenle bölümünde zil sesini, mesaj sesini seçerken çıkan listede zil sesleri, şarkılar, video klipler, ses klipleri ve kapalı seçenekleri var. buraya kadar tamam, bu kısımda zil olarak müzik seçebilmen için yine hafıza kartında mp3 klasörünü tarar. yoksa bulmaz. yani mp3 klasörü zorunlu.sanırım ne demek istediğimi anlatamadım kardeş ben müzik playera eklemeden zil sesi seçebilmeliyim nneden çünkü müzik dinleken benim zil sesi duymaya olarak alışkın olduğum şarkı çalınca telefon çaldı sanıyorum ayrıca bazı sms sesleri var 5-10 saniyelik ve eğer müzik çalara eklersem müzik dinlerken düşünsene arada bi heeyyy you got sms falan yani doğrusu ben profil düzenleden şarkı klasörü ve varsayılan zil sesi klasörü dışında da herhangi bir kalsördeki sesi seçebilmeliyim şu ana kadar hiç bi FW böyle olmamıştı